Ομορφιά & Καλή Ζωή — 20/12/2012 at 11:32

Γιορτινό Μακιγιάζ

by

Οι γιορτές σχεδόν έφτασαν και όλοι αναζητάμε τρόπους να ξεφύγουμε από την σκληρή πραγματικότητα και τις δύσκολες καταστάσεις που λίγο- πολύ όλοι βιώνουμε, ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο, προσωπικό τρόπο. Η ψυχολογία μας  δεν είναι και στα καλύτερά της, όμως  εμείς αντιστεκόμαστε και με διάφορους τρόπους προσπαθούμε να ξεγελάσουμε τις  δύσκολες  στιγμές και να  περάσουμε – σε πείσμα των καιρών – όσο γίνεται ανώδυνα, ανέξοδα  και πάντα με χαμόγελο τις φετινές  άγιες  ήμερες  των γιορτών. Έτσι, θα συμπαρασύρουμε και τους γύρω μας να νιώσουν καλά αλλά και εμείς θα νιώσουμε  σίγουρα  καλύτερα!  Το μακιγιάζ παίρνει κι αυτό μέρος σε όλο αυτό το παιχνίδι  που γίνεται για τόνωση της ψυχολογίας αλλά και της αυτοπεποίθησης μας!

Σχεδόν όλοι οι μεγάλοι οίκοι  καλλυντικών προϊόντων πολύ  πριν τα  Χριστούγεννα λανσάρουν τα νέα τους προϊόντα  για ένα ολοκληρωμένο γιορτινό μακιγιάζ.

Για να μην πέσετε σε αυτή την παγίδα  αναζήτησης των προϊόντων αλλά και σπατάλης συνάμα, θα σας παρουσιάσω μερικά  μακιγιάζ που γίνονται με τα καλλυντικά που όλες έχουμε στο beauty case  μας  και μπορούν να σταθούν άνετα σε όλες τις γιορτινές περιστάσεις. Τα θεωρώ έξυπνα και εύκολα.

Μην ξεχνάτε ότι ένα μακιγιάζ  θα πρέπει να  ταιριάζει με τα ρούχα ,το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών. Το σημαντικότερο είναι να μπορείτε να το υποστηρίξετε!!

Γιορτινό Μακιγιάζ Επιλεγέντας να φορέσουμε   ένα σκούρο φόρεμα , όπως μπλε ,μπορντό, κυπαρισσί ,πάντα επιλέγουμε  για μακιγιάζ το χρώμα βάσης. Εάν φορέσουμε  μπλε φόρεμα,  τα χρώματα του μακιγιάζ μας θάναι στους τόνους του μπλε, ενώ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σε μερικά  σημεία  μαύρο, κυρίως  κοντά στα βλέφαρα  πάνω και κάτω  αλλά και στην μάσκαρα.

Γιορτινό Μακιγιάζ

Τονίζουμε ένα σημείο του προσώπου μας περισσότερο από τα υπόλοιπα και πάντα  επιλέγουμε  να προβάλλουμε το καλύτερο! Εάν  τονίσουμε τα μάτια  μας ,όπως εδώ, τα χείλη θα έχουν  μια απαλή μπεζ απόχρωση  χωρίς  λάμψη. Τονίστε τις παρειές με  μπεζ  χρώμα και εφαρμόστε  κυκλικά, προσεκτικά  λίγο  κοραλλί  ρουζ  δουλεύοντας το καλά .

Γιορτινό ΜακιγιάζΘεωρείτε ένα εύκολο μακιγιάζ γιατί δεν ζητά πολλά. Παίζουμε με το μαύρο , το ανθρακί  και το σκούρο βυσσινί. Τονίζουμε όλο το κινητό βλέφαρο με μαύρη  και ανθρακί  ιριδίζουσα  σκιά ,απλώνοντας πολύ καλά. Τελειώνουμε με αρκετή μαύρη μάσκαρα. Εφαρμόζουμε στα χείλη πάντα με πινέλο πολύ προσεκτικά   το σκούρο μας κραγιόν προσέχοντας να μην βγούμε από τα όρια. Απαλό   ρουζ  στις παρειές.

Γιορτινό ΜακιγιάζΧαρούμενο , φωτεινό και ιδιαίτερο μακιγιάζ  λόγω του κατακόκκινου  κραγιόν. Εδώ επιλέγουμε να τονίσουμε  περισσότερο τα χείλη  με το έντονο κόκκινο κραγιόν πάντα προσέχοντας το άπλωμά του. Η σκιά  είναι σε φυσική απόχρωση ενώ τονίζουμε  με μαύρο cake eyeliner την γραμμή του ματιού τραβώντας την έξω και ανοδικά. Εφαρμόζουμε 2-3 στρώσεις  μάσκαρας  για έντονο  βλέμμα. Το υπόλοιπο  πρόσωπο  σε φυσικές  αποχρώσεις.

Η επιλογή  είναι δική  σας.

Καλές γιορτές !!!!

Leave a Comment