Ομορφιά & Καλή Ζωή — 08/04/2013 at 17:57

Το Pure Fitness Έρχεται στη Ζωή μας

by
Το Pure Fitness Έρχεται στη Ζωή μαςΗ πιο συναρπαστική «σχολή» που παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια είναι η ιδία η Ζωή. Για αυτό και συνεχίζω με αμείωτο ενδιαφέρον τη σπουδή μου γύρω από το fitness ,παρακολουθώντας σεμινάρια, διαλέξεις και μαθήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό θεωρώντας πολύ σημαντικό να παραμένω πάντα μαθήτρια σε αυτή τη ζωή.
Το pure fitness είναι απόσταγμα όλων αυτών!

Το Pure Fitness σημαίνει να αγκαλιάζεις ένα νέο Τρόπο Ζώης που σε δεσμεύει σε ένα συνεπή και ισορροπημένο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Το πιο σημαντικό όμως ότι κατανοείς τα μεγάλα οφέλη μιας σωστής γυμναστικής. Το Pure Fitnessφέρνει την καλύτερη εμπειρία εξάσκησης απόν όλο τον κόσμο και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προγραμμάτων που ανταποκρίνονται σε όλα τα επίπεδα δύναμης και εμπειρίας. Αρκεί να διαθέσετε κάθε μέρα 10′ από το χρόνο σας είτε στο γυμναστήριο,είτε σπίτι σας είτε σε εξωτερικό χώρο με απλές ασκήσεις. Ακολουθώντας το Purefitness θα μπορέσετε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να βελτιώσετε την ποιότητα ζωή σας.

Όλοι θέλουμε να αδυνατίσουμε, να χωρέσουμε σε μικρότερου μεγέθους ρούχα, να φαινόμαστε πιο υγιείς, να λάμπουμε με μία αύρα που πηγάζει μόνο από την πραγματική ψυχική και σωματική υγεία. Βέβαια, πιο εύκολο είναι να το συζητάμε, παρά να το κατορθώνουμε, όμως με το 10 minutes fitness, οι κουβέντες μας γίνονται … πράξεις!

Ακολουθήστε με και υπόσχομαι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δείτε διαφορές τόσο στο σώμα σας όσο και στη διάθεση σας…
Με άλλα λόγια το Pure Fitness είναι Ελπίδα! Αλλάξτε σελίδα στη ζωή σας!

Σε αυτή τη προσπάθεια συνεργάστηκα με πολλούς επαγγελματίες και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Σας καλώ σε αυτή τη διαδρομή πατώντας εδώ www.purefitness.gr

Με εκτίμηση,
ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΗΤΡΟΥ
Γυμνάστρια – Koyros Gym
promo video #1 : http://youtu.be/t5syw2blk94
promo video #2 : http://youtu.be/WsX5sBCU_Dg
promo video #3 : http://youtu.be/lX-FZyv5rD0

Leave a Comment