Ομορφιά & Καλή Ζωή — 26/08/2013 at 09:54

Aδιάβροχα Προϊόντα Μακιγιάζ

by

Aδιάβροχα Προϊόντα Μακιγιάζ  Καλοκαίρι , ήλιος, θάλασσα, ζέστη , έντονη εφίδρω ση… με αποτέλεσμα τα αδιάβροχα προϊόντα  μακιγιάζ   να έχουν την τιμητική τους…..

Υπάρχουν κάποιοι παράμετροι  που διαβάζοντάς τους θα σε κάνουν  πιο φειδωλή  στην χρήση τέτοιων  προϊόντων. Το πρώτο και κυριότερο είναι να διαβάζεις την σύνθεση  των προϊόντων  που εμπιστεύεσαι για την ομορφιά σου. Υπάρχουν αδιάβροχα και ανθεκτικά στο νερό προϊόντα. Έχουν  μεγάλες διαφορές όσον αφορά τα συστατικά που περιέχουν.  Τα ανθεκτικά προϊόντα στο νερό  είναι προτιμότερα για χρήση  γιατί έχουν πολύ πιο ήπιες συνθέσεις. Το προϊόντα  αδιάβροχου μακιγιάζ  καλό είναι να μην χρησιμοποιούνται  καθημερινά. Οι συνθέσεις τους είναι πιο σκληρές από των υπόλοιπων προϊόντων. Καλό είναι να τα αποφεύγεις, αν δεν υπάρχει  σοβαρός  λόγος για να τα  χρησιμοποιείς,

Οι αδιάβροχες συνθέσεις αφαιρούνται με ειδικά προϊόντα που έχουν περιποιητικά ελαιώδη στοιχεία  και ενυδατική σύνθεση. Αν προσπαθήσεις να τις αφαιρέσεις με κάποιο απλό προϊόν καθαρισμού,  θα ερεθίσεις το δέρμα σου και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό . Τα προϊόντα αφαίρεσης αδιάβροχου μακιγιάζ έχουν έντονη δράση. Τις περισσότερες φορές,  χρησιμοποιώντας τα,   εκτός από το μακιγιάζ ,αφαιρείται και το σμήγμα που είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα  είναι να αλλάζει ο υδρολιπιδικός μανδύας του δέρματος και να δημιουργείται ξηρότητα   και ερεθισμός. Συνιστάται μια   πλούσια , ενυδατική  κρέμα προσώπου , μετά τη χρήση τους.

Εξαιρετικά χρήσιμα προϊόντα είναι τα αδιάβροχα make up προσώπου και σώματος που καλύπτουν ουλές ή σημεία με ατέλειες. Αγαπημένα μας προϊόντα θα είναι πάντα οι αδιάβροχες μάσκαρες που εκτός του μαύρου, γκρι  και του καφέ ,κυκλοφορούν και σε καλοκαιρινά  χρώματα. Η  αφαίρεση της αδιάβροχης μάσκαρα πρέπει να γίνει με απαλές, επαναλαμβανόμενες κινήσεις και όχι με τρίψιμο για να μην  τραυματίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Leave a Comment