Επιστολή Συμβ. Δημ. Κοιν. Αίγινας Σταύρου Σακκιώτη για την Κολώνα

by

Επιστολή Συμβ. Δημ. Κοιν. Αίγινας Σταύρου Σακκιώτη για την Κολώνα

Με μεγάλη έκπληξη άκουσα τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αίγινας κύριο Ευάγγελο Τζίτζη σε τοπικό μέσο που είπε: «Ήμουν παρών στον Καθαρισμό της περιοχής της Κολώνας. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι απαραίτητες προκειμένου να υποδεχθούμε τους τουρίστες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε και ο πρωθυπουργός. Ειδικά όταν γίνονται σε εθελοντικά πλαίσια, αφιλοκερδώς δηλαδή και χωρίς να επωμιστεί ο Δήμος οποιοδήποτε κόστος», αλλά και  τις δηλώσεις του Δήμαρχου Αίγινας   Θεοδόσιου Σακκιώτη   ότι   «η αποκατάσταση όπως με ενημέρωσαν πριν λίγο, επιχειρήθηκε  από τη Δημοτική Κοινότητα Αίγινας   βγαίνει το συμπέρασμα από τους πολίτες ότι  η παρέμβαση στο χώρο της Κολώνας  ήταν μια πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας  Αίγινας. Αναφέρομαι στην παρέμβαση που έγινε στο χώρο της Κολώνας με τους καθαρισμούς και την κοπή των δέντρων .

Όσο με αφορά σαν Τοπικό Σύμβουλο, έχω να δηλώσω κατηγορηματικά τα εξής: Ποτέ δεν ήρθε θέμα σχετικό με «Καθαρισμό στο χώρο της Κολώνας» στο συμβούλιο του τοπικού  διαμερίσματος Αίγινας. Ποτέ δεν ενημερώθηκε κανένας τοπικός σύμβουλος για την πρωτοβουλία αυτή.

Για τους παραπάνω λόγους ο Πρόεδρος παραπλανεί τους πολίτες της Αίγινας. Για  τα λεγόμενα μου επικαλούμαι την μαρτυρία και των άλλων τοπικών συμβούλων του δημοτικού διαμερίσματος Αίγινας, κυρίων Λαμπαδαρίου Δημητρίου, Γαλάνη Κωνσταντίνου και της κυρίας Πρωτονοταρίου Σοφίας.

Σήμερα 15 Μαϊου 2013 σε προσωπική επίσκεψη μου στην περιοχή της Κολόνας διαπίστωσα  ιδίοις όμμασιν κομμένους κορμούς δέντρων σκεπασμένους με μπάζα. Παρών ήταν  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κύριος Στυλιανός Κοττάκης.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσιος Σακκιώτης επίσης,  δήλωσε «Σε καμία περίπτωση όσα δημοσιεύτηκαν περί κοπής δέντρων είναι ψευδή, αναληθή και προκατασκευασμένα. Προσωπικά δεν διαπίστωσα χθες το απόγευμα να κόπηκε κανένα δέντρο στην περιοχή. Η περιοχή ήθελε μια παρέμβαση.» Του απαντώ ότι  ψεύδεται ασυστόλως και καλώ τους πολίτες της Αίγινας να επισκεφτούν τον χώρο για να διαπιστώσουν την αλήθεια.

Υ.Γ.

Αν λειτουργούν ως εντεταλμένοι υπάλληλοι επιχειρηματιών τους παραδίδω στην κρίση του Αιγινήτικου λαού.

Μετά Τιμής
Σταύρος Σακκιώτης

Leave a Comment