Τέχνες — 15/09/2012 at 13:20

Όταν το Εϋνάρδειο Έγινε Εργαστήριο

by

Για πολλά- πολλά χρόνια το Εϋνάρδειο παρέμεινε ένας άδειος, κάτι παραπάνω από εγκαταλελειμμένος χώρος, σχεδόν ακατάλληλος,  με σοβάδες πεσμένους και τα ξύλα της οροφής να φαίνονται ξεκάθαρα. Πλέον, γέμισε με μιας ζωή, χρώματα, μικρά και μεγάλα καλλιτεχνήματα δείγματα ύπαρξης και δημιουργίας, σε ένα περιβάλλον που έγραφε και συνεχίζει –όπως φαίνεται- να γράφει ιστορία. Με το Λαγήνι Workshop, ο Γιάννης Δέδες και ο Σταύρος Κουμούτσος, οι καθηγητές, οι μαθητές, οι επισκέπτες έδωσαν πνοή δημιουργίας  και κίνησης σε ολόκληρο το χώρο, ούτε μια γωνιά του κτηρίου δεν έμεινε δίχως να αξιοποιηθεί. Σημαντικό είναι ότι στο σώμα των υπολοίπων χειροτεχνικών εκθεμάτων εντάχθηκαν και τα ήδη υπάρχοντα αντικείμενα.

Το Λαγήνι Workshops είναι ανοικτά για το κοινό, για τις δύο επόμενες ημέρες λειτουργίας του, από τις 19:00 έως και τις 23:00.

Λαγήνι Workshop Όταν το Εϋνάρδειο Έγινε ΕργαστήριοΛαγήνι Workshop Όταν το Εϋνάρδειο Έγινε ΕργαστήριοΛαγήνι Workshop Όταν το Εϋνάρδειο Έγινε ΕργαστήριοΛαγήνι Workshop Όταν το Εϋνάρδειο Έγινε Εργαστήριο

 

Leave a Comment