Τέχνες — 30/12/2012 at 02:07

Ξεκίνησε ο «Πρίγκιπας της Γομολάστιχας»

by

Μια παράσταση για μικρά και μεγάλα παιδιά ξεκίνησε χθες στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας.  Η παράσταση με τίτλο ο Πρίγκιπας της Γομολάστιχας περιγράφει την ιστορία ενός ήρωα που ψάχνει να βρει το δικό του παραμύθι με τη βοήθεια ηρώων άλλων παραμυθιών. Το έργο σκηνοθετεί η ηθοποιός Άννα Γεραλή και είναι γεμάτο μουσική, χορό, όμορφα κουστούμια και διαδραστικά στοιχεία με το κοινό και ιδιαίτερα τα παιδιά! Μας έκαναν ευχάριστη εντύπωση τα κείμενα καθώς μιλούν στην γλώσσα των παιδιών για τις αξίες και τις ανθρώπινες σχέσεις καθώς επίσης φέρνουν τους ήρωες των παραμυθιών σε ειλικρινή στάση απέναντι στους θεατές. Οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 17:00 και κάθε Κυριακή στις 11:00 πμ και αποτελούν ιδανική ευκαιρία να έρθουν οι μικροί μας φίλοι σε επαφή με το θέατρο.

Παίζουν, χορεύουν και τραγουδούν οι :
Αλίκη Πέππα, Λευτέρης Βατικιώτης, Μανώλης Λειβαδάς, Πέρσα Λαλιώτη, Στέλλα Πάσχα, Γιάννης Σάντας και η μικρή Γεωργία Τσάλα.

Η παράσταση είναι υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αίγινας «Η ΑΦΑΙΑ» και τα έσοδα θα δοθούν για τις επισκευές του «Δημοτικού Θεάτρου». Το εισιτήριο κοστίζει 5 € για τους μεγάλους και 3€ για τα παιδιά.

Ξεκίνησε ο «Πρίγκιπα της Γομολάστιχας»

Leave a Comment