Τέχνες — 17/04/2013 at 12:02

Παράσταση για την Συγκέντρωση Φάρμακων και Τροφίμων

by

Παράσταση για την Συγκέντρωση Φάρμακων και ΤροφίμωνΤην Κυριακή, 21 Απριλίου, στις 11πμ, στο 1ο Δημοτικό σχολείο ο θίασος σκιών “Θερσίτης” με τον Ανδρέα Δερμάτη θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους με την παράσταση “Τα 88 εντάλματα του Καραγκιόζη¨. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, γιατί η παράσταση εκτός από τη χαρά που θα δώσει στους θεατές της, σκοπό έχει τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διάρκειας (ρύζι, αλεύρι, μακαρόνια, φακές, φασόλια, γάλα κλπ).

Εκτός από φάρμακα υπάρχει  ανάγκη και για  άλλα ιατροφαρμακευτικά υλικά όπως γάζες, επίδεσμοι,σύριγγες, πιεσόμετρα, αεροστρώματα και ότι άλλο ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό σας περισσεύει. Μπορείτε επίσης να φέρετε σεντόνια, μαξιλαροθήκες, πυτζάμες, φόρμες.

Η συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού και τροφίμων θα συνεχισθεί και τις επόμενες ημέρες στα σχολεία και τους συλλόγους που διοργανώνουν την εκδήλωση.

Διοργανωτές: Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αργοσαρωνικού, Σύλλογος Γυναικών Αίγινας, Μορφωτικός Σύλλογος “ο Καποδίστριας”, Σύλλογος Ενεργών Πολιτών, Αίγινα … Εθελοντής.

Leave a Comment