Τέχνες — 20/09/2013 at 09:59

Καλλιτεχνικές Διαδρομές στο Λαογραφικό

by

Μετά από την πολύ επιτυχημένη πορεία της «Διαδρομής των Καλλιτεχνών» που πλαισίωνε τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού τα περασμένα χρόνια , οργανώθηκε φέτος  μια καινούργια ομαδική έκθεση καλλιτεχνών που παρουσιάζετε αυτή την περίοδο στο Λαογραφικό Μουσείο Αίγινας. Η έκθεση αφορά ζωγραφική, αγιογραφία και γλυπτική σε αιγινήτικη πέτρα.

Η κα Τίμη Αικατερίνη, η οποία είχε την επιμέλεια της έκθεσης, κατόρθωσε να συγκεντρώσει πάνω από 40 έργα ζωγράφων και γλυπτών από την Αίγινα  και την Αθήνα .

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης εχθές  18 Σεπτεμβρίου 2013 είχε την ευκαιρία να δει έργα ζωγράφων με διαφορετικό ύφος και τεχνοτροπία να  γεμίζουν με χρώμα τους τοίχους της αίθουσας, αγιογραφίες με έντονα και γλαφυρά χρώματα πάνω σε ξύλο και γλυπτά από πέτρα του νησιού μας.

Την έκθεση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σάκης Σακιώτης ,η κα Φλώρα Αλυφαντή πρόεδρος του Φεστιβάλ Φιστικιού ,ο κος Τζίτζης Νικόλαος πρόεδρος της ΚΕΔΑ και μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ καθώς και η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ  κα Μαρία Ρεπούση.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και την Κυριακή  22 Σεπτεμβρίου 2013.

Καλλιτεχνικές Διαδρομές στο Λαογραφικό

 

 

Leave a Comment