Εκδηλώσεις — 19/08/2012 at 14:56

Οι Προσπάθειες Συνεχίζονται για την Στήριξη του Νοσοκομείου Αίγινας

by

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί με την πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας να βοηθήσει τη συντήρηση του νοσοκομείου του νησιού, ακολούθησαν και άλλοι επαγγελματίες που εμπράκτως βοήθησαν κι αυτοί», με αυτές τις λέξεις έκλεισε τη μουσική, φιλανθρωπικού περιεχομένου βραδιά ο κος Κώστας Γαλάνης πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Για ακόμη μια φορά η κοινωνία της Αίγινας ενώθηκε και τάχθηκε δίπλα σε εκείνους που έχουν ανάγκη. Αιγινήτες καλλιτέχνες, Αιγινήτες θεατές και επισκέπτες, επιστράτευσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν μια ακόμη ανάσα επιβίωσης για το νοσοκομείο Άγιος Διονύσιος, το οποίο μετρά ενενήντα χρόνια προσφοράς και παρουσίας σε δύσκολους και απαιτητικούς καιρούς.

Γι’ αυτόν το σκοπό, την Παρασκευή το βράδυ 17/8, η αυλή του Λαογραφικού Μουσείου, πλημμύρισε μελωδίες των πατρός Ελευθερίου Κουμασίδη, Μιχάλη Χατζή και Αλέξανδρου Φαρή στο πιάνο, οι οποίες συνάντησαν τις φωνές της Αλεξάνδρας και Ηλία Καπάνταη σε τραγούδια αναμνήσεων, σταθμοί περασμένων δεκαετιών. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πάντα εντυπωσιακή σε  τέτοιες ιδιαίτερου σκοπού εκδηλώσεις. Ας σημειωθεί πως για τη στήριξη του νοσοκομείου έχει ευαισθητοποιηθεί μεγάλη μερίδα του νησιού που ακολουθεί πιστά τις τρέχουσες δράσεις.

Οι Προσπάθειες Συνεχίζονται για την Στήριξη του Νοσοκομείο Αίγινας

Leave a Comment