Εκδηλώσεις — 17/10/2012 at 23:48

«Αids και Ναρκωτικά» Ομιλία του Ιατρού Dr Μιχάλη Ν. Γύρα

by

Το Σάββατο 13 Οκτώβριου, ο Ροταριανός Όμιλος Αίγινας τίμησε τον ιατρό χειρουργό, τ. Δ/ΝΤΗ του Νοσοκομείου Βούλας Dr Μιχάλη Ν. Γύρα, ο όποιος από το ιατρείο του στην Αίγινα προσφέρει δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες στους απόρους και φτωχούς συνταξιούχους και έχει επιδείξει εξαιρετική αφοσίωση στις ηθικές αρχές του επαγγέλματος του. Ηθικές αρχές κατά την εξάσκηση της Ιατρικής, οι οποίες πηγάζουν από την επαγγελματική του ευσυνειδησία και την ανιδιοτέλεια και γενναιοδωρία του χαρακτήρα του.

Η τίμηση έγινε στα πλαίσια του εορτασμού του μήνα επαγγελματικής δράσης από το Ρόταρυ και της προώθησης ηθικών αρχών στα επαγγέλματα από τους ροταριανούς.

Ο Ιατρός ανέπτυξε με εξαιρετική γλαφυρότητα το θέμα της ομιλίας  «AIDS και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», το οποίο του εζητήθη από τον Ρ.Ο.ΑΙΓΙΝΑΣ, λόγω της ανησυχίας που επικρατεί από την εξάπλωση τους. Τον τιμώμενο, ο όποιος έχει επίσης μεγάλη συγγραφική δραστηριότητα- πάνω από 100 επιστημονικές δημοσιεύσεις, άρθρα σε εφημερίδες και 9 πτυχωμένα βιβλία, παρουσίασε ο Γ. Γραμματέας του ομίλου Δημήτρης Τσιμπούρης.

Η  Πρόεδρος Θεοδοσία Πάνου του απένειμε εκ μέρους του ομίλου, τιμητική πλακέτα και ενώ η ειδική εκπαιδευτής του Ρόταρυ Τούλα Ζορμπά ανέλυσε σύντομα τον σκοπό βράβευσης καταξιωμένων επαγγελματιών από το Ρόταρυ.

Την ίδια βραδιά έγινε εισδοχή στον όμιλο 2 νέων μελών, της βιοτέχνου ξηρών καρπών κας Νότας Λάκκου, η οποία προσέφερε ευγενώς στους καλεσμένου φιστίκια παραγωγής της και του επιχειρηματία κ. Σταύρου Καλαμάκη, ο οποίος μας φιλοξένησε άψογα στην ωραία Βεράντα του εστιατορίου του ΠΑΝΟΡΑΜΑ στην Αγία Μαρίνα. Η ωραία αυτή βραδιά έκλεισε με απαγγελία του Γραμματέα Δημήτρη Τσιμπούρη του ποιήματος του ΜΑΝΑ , ένα τραγούδι αφιερωμένο στους καλεσμένους από την υπέροχη ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, και σάτιρα από τον  ποιητή-τραγουδοποιό Γιώργο Μαρίνο.

ΤΙΜΗΣΑΝ με την παρουσία τους οι κ.κ. Κώστας και Αρετή Γαλάνη, Τούλα Ζορμπά, Βαγγέλης Κολοκτρώνης, Αλ. Τσουγκράνης, Γιάννης Σαραιντάρης , Θοδωρής Μιστριώτης κα.

Ευχαριστούμε

Τούλα Ζορμπά
Βαγία Αίγινας

«Αids και Ναρκωτικά» Ομιλία του Ιατρού Dr Μιχάλη Ν. Γύρα

Leave a Comment