Εκδηλώσεις — 18/10/2011 at 10:45

Βραδιά με Γεύση από Φιστίκι

by

Σε μια προσπάθεια συνέχειας των γευστικών διαδρομών με βάση το φιστίκι και την ενσωμάτωση του στην Αιγινήτικη κουζίνα, η Επιτροπή Γαστρονομίας του 3ου Φεστιβάλ Φυστικιού συνάντησε τους φίλους της αυτή τη φορά στην ταβέρνα Μεσογειακόν.  Το κάλεσμα είχε σαν σκοπό την επαναδημιουργία των πιάτων που παρουσίασαν οι Αιγινήτες σεφ κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Κατά την εξέλιξη της βραδιάς σερβιρίστηκαν 6 πιάτα εκ των οποίων ξεχώρισαμε τη σούπα ντομάτας και τις κατσούλες. Οι τρεις αιγινήτες σεφ Δημήτρης Κάππος, Κωσταντίνος Γαβρίλος και Θωμάς Νικολαίδης μαζί με τον Κώστα Σαίνη σε ρόλο βοηθού, φόρεσαν τις στολές τους και συνεργάστηκαν κάνοντας την υπέρβαση, δίνοντάς μας ένα παράδειγμα επαγγελματικής συνεργασίας και ομαδικής δημιουργίας. Ήταν η δεύτερη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε. Η προηγούμενη έγινε την προηγούμενη βδομάδα στην ταβέρνα Κάπως Έτσι, ενώ η επόμενη θα πραγματοποιηθεί στο καφε μπαρ Νήσος. Στη βραδιά παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος κος Σάκης Σακκιώτης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κος Νίκος Τζίτζης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Πέτρος Πετρίτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Στέλιος Λαμπαδάριος,ο κος Πτερούδης και πολλοί φίλοι.

Leave a Comment