Ειδήσεις — 09/08/2012 at 16:59

Αεροψεκασμοί «Chemtrails» – Προβολή Συνεδρίου από το Λος Άντζελες

by

Αεροψεκασμοί «Chemtrails» - Προβολή Συνεδρίου από το Λος ΆντζελεςΑπό τότε που πραγματοποιήθηκε στην Αίγινα στις 16 Ιουλίου 2003 η πρώτη δημόσια συγκέντρωση στην Ευρώπη ενάντια στις χημικές ουρές και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να τεθεί η όλη υπόθεση για νομική διερεύνηση σε δικηγόρους, η Αίγινα καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στην ιστορία της διεθνούς αντίστασης ενάντια σε αυτό το αδιευκρίνιστο και βαθειά απειλητικό φαινόμενο.
Το 2010 εμφανίστηκε η ταίνια του Mike Murphy «Τι στο καλό ψεκάζουν», η μεχρί τώρα πιο τεκμηριωμένη ανάλυση του θέματος για μη- ειδηκευμένο ακροατήριο. Ο καθένας μπορεί να την δει με ελληνικούς υπότιτλους στο You-Tube: http://www.youtube.com/watch?v=0_XSQGS2Ft8
Η πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας του Mike Murphy «Γιατί στο καλό ψεκάζουν» θα είναι στο επίκεντρο του συνεδρίου «Consciousness beyond chemtrails” (Συνείδηση πέρα από τις χημικές ουρές) που θα πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα στο Λος Άντζελες. Οι εργασίες του συνεδρίου θα προβληθούν εδώ στην Αίγινα, στο μπαρ «Αυλή» τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 20-21-22 Αυγούστου από τις 10 το πρωϊ.
Η προβολή θα είναι δυστυχώς μόνο στα αγγλικά, χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.

Γ. Χωλ

[vsw id=»0_XSQGS2Ft8″ source=»youtube» width=»680″ height=»400″ autoplay=»no»]

Leave a Comment