Ειδήσεις — 16/08/2012 at 01:57

Παιδικό Θέατρο Γιάννη Χριστόπουλου «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αίγινας

by

Παιδικό Θέατρο Γιάννη Χριστόπουλου "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" στο 1ο Δημοτικό ΣχολείοΜε τη καινούρια τους παραγωγή «Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ» θα επισκεφτούν οι θεατρικές επιχειρήσεις ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΟΣΤΟΠΟΥΛΟΥ για άλλη μία φορά την ΑΙΓΙΝΑ. Η παράσταση θα ανέβει στον «ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ» την ΠΕΜΠΤΗ 16  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  Ώρα παράστασης 21:30μ.μ.

5 κορυφαίοι συντελεστές υπογράφουν και τη νέα αυτή παραγωγή. Ο αγαπημένος των παιδιών ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ σκηνοθέτησε την παράσταση ενώ έχει υπογράψει και τους στοίχους των τραγουδιών. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΣΛΑΝΗΣ έχει ντύσει με τα  εντυπωσιακά του κοστούμια την παράσταση, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΛΗΣ έχει επιμεληθεί τη μουσική της παράστασης, ενώ χορευτικά το θίασο έχει καθοδηγήσει ο ΦΩΤΗΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ τη θεατρική διασκευή έχει κάνει ο ΜΑΝΟΣ ΒΕΝΙΕΡΗΣ τέλος τη παράσταση φωτίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΖΑΙΟΣ.

Λίγα λόγια για το έργο

«Πότε έχει μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκετε στη ψυχή και το σώμα η στην ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο;» Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα από την παράσταση.

Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ παράλληλα διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθηση του ακόμα πιο ευχάριστη.Η υπέροχη μουσική, τα τραγούδια, τα πλούσια κοστούμια και σκηνικά συντελούν στην παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου. Το κλασικό παραμύθι της  Ζαν-Μαρί Λεπράνς ντε Μπομόν  το οποίο γράφτηκε το 1873, παραμένει μοντέρνο και επίκαιρο ακόμα και σήμερα.

Παίζουν οι Ηθοποιοί:

ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΡΑΒΟΡΑΒΔΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ,
ΣΥΜΕΩΝ ΦΙΣΤΕΣ

Στο ρόλο του Τέρατος:
ΗΛΙΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ

Στο ρόλο της Πεντάμορφης:
ΙΡΙΔΑ ΜΑΡΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες :
6937404666, 6973056635

Παιδικό Θέατρο Γιάννη Χριστόπουλου "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" στο 1ο Δημοτικό Σχολείο

Leave a Comment