Ειδήσεις — 25/08/2012 at 19:08

Νέα Ανακοίνωση της «ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ναυτική Εταιρεία». Ξεκινούν Άμεσα οι Πλόες Ύδρευσης.

by
ydrofora
`

Της ναυτικής εταιρείας με την επωνυμία «ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ναυτική Εταιρεία «, η οποία εδρεύει στον Πειραιά, επί της πλατείας Αγίου Διονυσίου αριθμός 3 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Πειραιάς, 25η Αυγούστου 2012

******************************

Μετά από συνεχή επικοινωνία και προσωπική παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού & Βουλευτή Α΄ Πειραιώς και Νήσων κου Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και σε ένδειξη εκτιμήσεως τόσο προς το πρόσωπο του όσο και προς το προσωπικό του ενδιαφέρον περί εξευρέσεως μία λύσης, πρωτίστως για το συμφέρον του λαού της Αίγινας, ανακοινώνουμε ότι, ξεκινούν άμεσα οι πλόες ύδρευσης.
Η καθ΄ όλη την διάρκεια της δημιουργηθείσης καταστάσεως προσωπική παρέμβαση του κου Υπουργού για το θέμα και η προσωπική του δέσμευση για άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος μας, δημιουργούν την πεποίθηση ότι, είναι, πράγματι, δυνατόν να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

Ήδη, καταφέραμε να έλθουμε σε μία συνεννόηση με τις εταιρείες προμήθειας καυσίμων και εφοδιασμού καθώς και με τους εργαζόμενους, πάντα με την επί πλέον επιβάρυνση της εταιρείας μας και ευελπιστούμε σε άμεση επίλυση του προβλήματος εντός των προσεχών ημερών.

Για την εταιρεία

Ο νόμιμος εκπρόσωπος
Γιώργος Λεβεντάκης

Leave a Comment