Ειδήσεις — 25/08/2012 at 22:32

Ξεκινούν Κανονικά τα Δρομολόγια προς Αίγινα οι Υδροφόρες

by

Ξεκινούν τα Δρομολόγια οι Υδροφόρες Με αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα, διευθετήθηκε το πρόβλημα της υδροδότησης του νησιού και από το βράδυ τα υδροφόρα πλοία θα τροφοδοτούν κανονικά την Αίγινα. Η εισαγγελία κάλεσε τους Δήμαρχο Αίγινας Σάκη Σακκιώτη και τους αντιδημάρχους Οικονομικών και Νερού να καταθέσουν στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού. Ο κος Σακκιώτης έκανε λόγο για στημένα παιχνίδια από μέρους των υδρομεταφορέων προκειμένου να λάβουν κρατικές επιχορηγήσεις δουλεύοντας –όπως επισήμανε- στις πλάτες του κόσμου.

Ο  Δήμαρχος Αίγινας μιλώντας αποκλειστικά στο Aegina News, δήλωσε:

Χωρίς να καταγγείλουν τη σύμβαση προέβησαν στη διακοπή του νερού. Ο κος Ηλιακίδης αρνείτο να επικοινωνήσει μαζί μας, κλείνοντας για πολλές ώρες το τηλέφωνο. Αυτά που λέει ότι ήμασταν εμείς χαμένοι, φυσικά και δεν έχουν κανένα αντίκρισμα. Εν αντιθέσει εκείνος εχθές το βράδυ είχε το τηλέφωνό του κλειστό για πολλές ώρες.

Για την αποκατάσταση της υδροδότησης, επεσήμανε:

Η κατάσταση ομαλοποιείται. Ο αποκλεισμός του νησιού σταμάτησε και από το βράδυ το νησί θα υδροδοτείται κανονικά. Το πρωί  της Δευτέρας θα βρίσκομαι στο γραφείο του κου Στυλιανίδη ώστε η μελέτη για τον υποθαλάσσιο αγωγό να δημοπρατηθεί και να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Ε.Σ.Π.Α.

Η είδηση της παραπάνω εξέλιξης ανακούφισε πολλούς πολίτες, επισκέπτες και επαγγελματίες, αν και από το νησί ήδη έχουν αναχωρήσει πολλοί πολίτες. Οι αγανακτισμένοι πολίτες που και στο απογευματινό ραντεβού παρέμειναν στο Δημαρχείο, στέκουν απαισιόδοξοι κλείνοντας ήδη ραντεβού για το πρωί της Δευτέρας, εάν τελικά δεν αποκατασταθεί η υδροδότηση.

Leave a Comment