Ειδήσεις — 27/08/2012 at 11:01

Ανακοίνωση Τύπου – Απάντηση του Αντιδημάρχου Ν. Κουκούλη στην Εταιρεία «Λιμενάρι»

by

dimos_logoΣε απάντηση του ενός από τα δύο δελτία τύπου που εξέδωσε η ναυτική εταιρεία μεταφοράς νερού «ΛΙΜΕΝΑΡΙ», στις 25/8/2012, ενημερώνω για τα εξής:

«Κρατώ ως δημότης της Αίγινας τη δημόσια συγγνώμη της εταιρείας, διότι πράγματι μου την οφείλει. Δεν θα σχολιάσω το από πού αντλεί το δικαίωμα ένας προμηθευτής του Δήμου,  να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις εις βάρος μιας δημοκρατικά εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής.

Υπό την ιδιότητά μου όμως του Αντιδημάρχου Αίγινας, προς αποκατάσταση της αλήθειας, δηλώνω ότι ο ισχυρισμός της εταιρείας, με χαρακτηρισμούς που θίγουν μάλιστα την αξιοπρέπειά μου, ότι υπάρχει «επί μήνες» δυσκολία επικοινωνίας με τους Αντιδημάρχους δεν ευσταθεί. Όποτε υπάρχει υπηρεσιακή ανάγκη, ο εκπρόσωπός της συνεργάζεται τηλεφωνικά ή και διαπροσωπικά με εμένα και άλλα στελέχη των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου.

Ενδεικτικά αναφέρω, ότι ο τελευταίος μας επισκέφτηκε στα γραφεία του Δήμου παραμονές δεκαπενταύγουστου ζητώντας έκτακτη πληρωμή, έγινε υπηρεσιακή σύσκεψη και εισέπραξε χρηματικό ποσό που ήταν  τη συγκεκριμένη στιγμή δυνατό, αν και δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές, επειδή εκτιμήσαμε τη σοβαρότητα των έκτακτων οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας που μας εξέθεσε.

Το γεγονός αυτό μόνο έλλειψη δυνατότητας επικοινωνίας και πνεύματος συνεργασίας δεν δείχνει. Για το λόγο αυτό, παρακαλώ στο μέλλον να αποφεύγονται οι προσβλητικές αναφορές και η δημοσίευση ανακριβειών.»—–

Αίγινα, 26/ 8/ 2012
ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

Leave a Comment