Ειδήσεις — 04/09/2012 at 17:29

4oς Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

by

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το Mεγάλο Aθλητικό γεγονός για Δρομείς και Περιπατητές σας δίνει ραντεβού στο νησί της Αίγινας στις 23 Σεπτεμβρίου 2012.

Ο Ημιμαραθώνιος Αίγινας ο οποίος διοργανώνεται στα πλαίσεια των εκδηλώσεων μνήμης του Αθλητή, Συγγραφέα και Ηθοποιού του Μπρόντγουεί Γεωργίου Κωστάκου δίνει και φέτος το μεγάλο παρόν στις Αθλητικές Διοργανώσεις στο νησί της Αίγινας με περισσότερες συμμετοχές τόσο απο την Ελλάδα όσο και απο το Εξωτερικό πλαισιώνοντας το Φεστιβάλ Φιστικιού Αίγινας το οποίο λαμβάνει χώρα απο τις 20/9 έως τις 23/9.Οι δρομείς και περιπατητές θα τερματίσουν στην Πόλη της Αίγινας στην καρδιά του Φεστιβάλ Φιστικιού την ημέρα λήξης του ,έχοντας συγκεντρώσει για άλλη μια χρονιά πλήθος επισκεπτών απο την Αττική και τα γύρω νησιά του Αργοσαρωνικού.

Σας καλούμε να έρθετε και να συμμετέχετε στον 4ο Ημιμαραθώνιο Αίγινας,σε μιά  διαδρομή 21χλ. Περνώντας απο Μοναδικά Ιστορικά,Θρησκευτικά και Πολιτιστικά Μνημεία αφήνοντας το δικό σας μοναδικό στίγμα σε αυτόν τον Αγώνα ο οποίος αποτελεί το Απόλυτο Τεστ για όσους θα συμμετέχουν Στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τον Νοέμβριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα στο www.aeginamarathon.com , www.aeginamarathon.gr και μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για περαιτέρω ενημερώσεις. Συντομα θα σας σταλούν περισσότερς πληροφορίες για τον Αγώνα καθώς και πληροφορίες για όσους απο εσάς θελήσουν να έχουν διαμονή στα καταλύματα του Χορηγού Φιλοξενίας.

4ος Ημιμαραθώνιος Αίγινας «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος»  23 Σεπτεμβρίου 2012  Έλα να τρέξουμε Μαζί.

Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος για τον Καρκίνο Εγκεφάλου και τον Πολιτισμό.

Aegina Marathon Team
Tel. 22970 32192
Mob 6932542661

Leave a Comment