Ειδήσεις — 09/09/2012 at 14:08

Πλημμύρισε Αδρεναλίνη η Αγία Μαρίνα

by

Πλημύρισε Jetski & Αδρεναλίνη η Αγία ΜαρίναΓια 4η φορά πραγματοποιείται στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski του Ομίλου Jet Sport. Οι αγώνες είναι χωρισμένοι σε τέσσερεις κατηγορίες και σήμερα φτάσαμε στο τελευταίο σκέλος με όλους τους αθλητές/οδηγούς ακέραιους σε σύνολο 28 συμμετοχών.

Κάθε χρόνο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski διεξάγει οκτώ συνολικά αγώνες σε διαφορετικά μέρη της Ελλάδας. Οι επόμενες στάσεις θεάματος και αδρεναλίνης θα γίνoυν στην Χαλκίδα και την Καλαμάτα. « Η Αίγινα για εμάς πέρα από τις φιλικές σχέσεις, τις καλές αναμνήσεις και την υποστήριξη από τους ντόπιους είναι ένα νησί που αγαπάμε, μας αρέσει γιατί περνάμε πάντα καλά!» δηλώνει ο Πρόεδρος της διοργάνωσης.

Ο Αθλητικός τουρισμός όπως και με το Beach Volley έτσι και με το Jet Ski και το τουρνουά Ξύλορακέτας φαίνεται να ταιριάζει στο νησί μας και να αποτελούν αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους πρωταγωνιστές, όσο και για τους θεατές που πέρα από τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνουν το θέαμα των αγώνων. Εμείς φυσικά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να υποστηρίξουμε κάθε τέτοια προσπάθεια. Αυτή τη στιγμή διεξάγονται οι τελικοί και το βράδυ θα ανακοινωθούν οι νικητές των Αγώνων. Στους αγώνες έχουμε και συμμετοχή Αιγινίτη αθλητή, αυτή του Στάθη Σταματάκη και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

Leave a Comment