Ειδήσεις — 10/09/2012 at 18:18

«4η Διαδρομή των Καλλιτεχνών» στα Πλαίσια της Γιορτής του Φιστικιού στην Αίγινα

by

Η πόλη της Αίγινας φιλοξενεί και φέτος τη Διαδρομή των Καλλιτεχνών στα πλαίσια του Aegina Fistiki Fest 2012 από τις 14 έως και τις 29 Σεπτέμβρη.
Οι εικαστικές παρεμβάσεις μετατρέπουν για λίγο πολλούς από τους εμπορικούς χώρους της πόλης και σε εικαστικούς.
Πάνω από 90 Καλλιτέχνες επικοινωνούν μαζί μας μέσα από τα έργα τους, που θα τα συναντήσουμε με τη βοήθεια του φυλλαδίου της Διαδρομής.
Η διαδρομή επί 2 βδομάδες μας παρακινεί να συμμετέχουμε όλοι και μέσω του κουίζ, που συνοδεύει το φυλλάδιο.
Αναζητήστε το στους εκθεσιακούς χώρους της Διαδρομής, ανακαλύψετε τα έργα και απαντήστε σωστά (τουλάχιστον σε 10 από τις 15 ερωτήσεις), ώστε να συμμετάσχετε στην κλήρωση ενός έργου, που προσφέρει η ζωγράφος Ειρήνη Βουρλούμη.

Όλοι μαζί θα συναντηθούμε για να γιορτάσουμε την 4η «Διαδρομή των Καλλιτεχνών»:

– Το Σάββατο στις 22/9 με happenings και εκπλήξεις, από τις  11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00, στους εμπορικούς δρόμους της Αίγινας, με επίκεντρο την Σπύρου Ρόδη και Αφαίας,
– Την Κυριακή 23/9, στις 13:00 το μεσημέρι, τελευταία μέρα της φετινής Γιορτής του Φιστικιού, στον Άγιο Νικόλα το Θαλασσινό, όπου θα παραλαμβάνονται τα Αιγινήτικα κανάτια που φιλοτέχνησαν εικαστικοί, για να βυθιστούν στο φάρο Σπίθα, με την υπόσχεση να αναδυθούν στην  Γιορτή του Φιστικιού, του 2013.

Καλή διαδρομή!

Υ.Σ.: Οι καλλιτέχνες της Διαδρομής δημιουργούν τη δική τους ιστορία στο φεστιβάλ και μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του, www.aeginafistikifest.gr .

Leave a Comment