Ειδήσεις — 25/09/2012 at 10:23

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας για το Fistiki Fest 4

by

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & ΠροβολήςΤο Φεστιβάλ Φιστικιού 2012 (4ο Aegina Fistiki Fest) ολοκληρώθηκε την Κυριακή, έχοντας σημειώσει -γι’ άλλη μια φορά- μεγάλη επιτυχία. Θα θέλαμε γι’ αυτό να συγχαρούμε την Οργανωτική Επιτροπή, την Κ.Ε.Δ.Α., τον Δήμο Αίγινας και -ιδιαιτέρως- όλους τους εθελοντές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας στην άρτια εικόνα του νησιού μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε «εργαλείο» προβολής της Αίγινας, τόσο για το άριστης ποιότητας φιστίκι της όσο και για το φυσικό της κάλος, τα ιστορικά και πολιτιστικά στοιχεία της.

Σε όλα τα παραπάνω βοήθησαν σημαντικά τα εξής:

  • Οι επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας.
  • Το τηλεοπτικό σποτ του φεστιβάλ το οποίο προβλήθηκε στο MEGA CHANNEL περισσότερο από διακόσιες φορές.
  • Το ραδιοφωνικό σποτ του φεστιβάλ που αναμεταδόθηκε από τον ΑΘΗΝΑ 98.4, καθώς και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις.
  • Οι αναφορές σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα του ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ, όπως η ιστοσελίδα in.gr και οι εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ», «ΒΗΜΑ». (Για την επίτευξη της συγκεκριμένης συνεργασίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο κ. Σάκη Σακκιώτη.)
  • Η παρουσία μας στην εκπομπή της ΝΕΤ «Μένουμε Ελλάδα», καθώς και το αφιέρωμα στην ΕΤ3.
  • Η συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ. για τη διαφήμιση του Φεστιβάλ μέσω της ιστοσελίδας visitgreece.gr και σχετικών social media, όλα με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.
  • Τα κείμενα που φιλοξένησαν δεκάδες διαδικτυακά μέσα και μεγάλης κυκλοφορίας έντυπα, όπως τα «ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ», «ATHENS VOICE», «FOOD STORIES», αλλά και TravelDailyNews.gr, Traveling News.gr κ.ά.

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αίγινας, ακολουθώντας έναν κεντρικό σχεδιασμό και καλλιεργώντας ειδικές συνεργασίες, προσπαθεί να προβάλλει τις μεγάλες εκδηλώσεις του νησιού μας με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του και την προσέλκυση επισκεπτών.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσα από τα μέλη της Επιτροπής έδωσαν το παρόν στο περίπτερό μας, καθώς και τους εθελοντές που επί τέσσερις μέρες -ακούραστοι- ενημέρωναν τον κόσμο, διανέμοντας τουριστικό διαφημιστικό υλικό για την Αίγινα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής
Πέτρος Πετρίτης

Leave a Comment