Ειδήσεις — 06/10/2012 at 22:47

Επιστολή Παραίτησης του Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας Δημήτρη Κάππου

by

ΑΙΓΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΠΟΣΕπιστολή Παραίτησης

Θα μπορούσα εύκολα να γεμίσω αρκετές σελίδες καταγγελτικού λόγου σχετικά με την μη λειτουργία της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας.
Θα σταθώ στα εξής:

  • Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας και κατ’ επέκταση των τοπικών κοινοτήτων  εξακολουθεί να είναι η νοοτροπία και η διαχείριση των δημοσίων θέσεων.  Δυστυχώς όταν αυτό συνεχίζετε και από ηλικιακά νεότερους ανθρώπους, πραγματικά απογοητεύεσαι.
  • Ο προεκλογικός λόγος αφού έχει αποδειχθεί ένα μέσο παραπλάνησης ας καταργηθεί.
  • Όταν χάνονται και οι απλοί κανόνες συμπεριφοράς και σεβασμού  απέναντι στους θεσμούς  και τα πρόσωπα ανοίγονται λάθος δρόμοι.

Από την θέση του συμβούλου στην Δημοτική Κοινότητα Αίγινας, προσπάθησα να λειτουργήσει η κοινότητα, να πάρει αρμοδιότητες , πρωτοβουλίες  και να έχει έναν ενεργό ρόλο στην κοινωνία αλλά τελικά χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρχουν αιτίες αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Την θέση αυτή δεν την επιλέγουμε εμείς αλλά ο κόσμος με την ψήφο του.
Αυτό με προβλημάτιζε αρκετό καιρό τώρα αλλά η παραμονή μου μέσα σε αυτό το σύστημα με πνίγει.
Λένε ότι όταν είναι να αποφασίσεις για κάτι, το καλύτερο πράγμα να πράξεις είναι το σωστό, το δεύτερο καλύτερο είναι το λάθος, το χειρότερο είναι να μην κάνεις τίποτα.
Ευχαριστώ τον κ. Παναγιώτη Κουκουλή και όλα τα μέλη του συνδυασμού  Αίγινα Κίνηση Ευθύνης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς και τον κόσμο που με επέλεξε στις εκλογές.

Από το κομμάτι της κοινωνίας των πολιτών θα προσπαθήσω να είμαι ενεργός.

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Κάππος

Leave a Comment