Ειδήσεις — 14/12/2012 at 10:27

Το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αϊ Βασίλη» από το Ίδρυμα Γ. Μ. Κωστάκος

by

Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος‘’ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ’’

Το Ίδρυμα «Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος» διοργανώνει την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012 την ετήσια Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση ‘’ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΟΥ’’.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 10:00 το πρωί στολίζουμε το χωριό του Άη Βασίλη και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Πύργο του Μάρκελλου. Επίσης κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικα στολίδια για τα δέντρα του Πύργου. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους και τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων να περάσουμε μια μέρα με χριστουγεννιάτικη μουσική, φαντασία και δημιουργικότητα.

Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου από τις 14.00 το μεσημέρι ξεκινά η χριστουγεννιάτικη γιορτή με προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας στον ισόγειο χώρο του Πύργου του Μάρκελλου. Θα παρουσιαστούν χορευτικά από τα Γυμναστήρια ‘’ΚΟΥΡΟΣ’’ και ‘’ΝΑΜΑ’’, αφήγηση παραμυθιών, εργαστήρι χριστουγεννιάτικων καρτών, κληρώσεις δώρων, μουσική από τον σύλλογο ‘’ΜΟΥΣΑ’’, κεράσματα για μικρούς και μεγάλους, Face Painting, μαγικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες, Δώρα από τον Άγιο Βασίλη στους μικρούς μας φίλους και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια μαγική μέρα στο καλύτερο χριστουγεννιάτικο χωριό,

«Στο χωριό του Άη Βασίλη».

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, Συλλόγου Γυναικών Αφαία, Μορφωτικού Συλλόγου Καποδίστρια, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Υπεύθυνη Συντονισμού: Αρχοντούλα Γεωργοπούλου

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αίγινας

Με τιμή

Για το Ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Κωστάκος

Leave a Comment