Ειδήσεις — 30/01/2013 at 12:31

Ενημέρωση Σχετικά με την Λειτουργία του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου – Ακαδημίας των Πολιτών στην Αίγινα

by

Η Ακαδημία των Πολιτών (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία-ISO 90001) μετά  την επιτυχημένη διοργάνωση Ανοιχτών Λαϊκών Πανεπιστημίων σε Μυτιλήνη,  Τρίκαλα, Βόλο και 50 άλλες πόλεις της Ελλάδας, ανακοινώνει την έναρξη  λειτουργίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αίγινας.

Τα μαθήματα θα έχουν τη μορφή τρίωρων εβδομαδιαίων διαλέξεων και θα  πραγματοποιούνται στο Πνευματικό κέντρο Κυψέλης.

To ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 περιλαμβάνει τις θεματικές ενότητες  Ψυχολογία για το πρώτο εξάμηνο και Συμβουλευτική για το δεύτερο εξάμηνο.

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και  κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας,  συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας  και οικογενειακής θεραπείας.

Εγγραφές πραγματοποιούνται από την υπεύθυνη  συντονίστρια κυρία Κωνσταντίνα Χατζίνα (τηλ. 6941654976) και από τα  κεντρικά της Ακαδημίας 22510-54739, 6970069007 και info@civilacademy.eu

Για την εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μία  φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, μία μικρή φωτογραφία για τη  σπουδαστική τους ταυτότητα και 80 ευρώ για την ετήσια συνδρομή τους, η  οποία ανέρχεται στα 40 ευρώ για ενδιαφερόμενους που ανήκουν σε  ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως άνεργοι, ΑμεΑ, μονογονεϊκές  οικογένειες , πολύτεκνοι αλλά και φοιτητές.

Ευχαριστούμε
Ακαδημία των Πολιτών
pr@civilacademy.eu

Leave a Comment