Ειδήσεις — 01/02/2013 at 12:21

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων Αίγινας

by

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Πολυτέκνων ΑίγιναςΤο Δ.Σ του Συλλόγου Πολυτέκνων Αίγινας θα ήθελε να ενημερώσει όλες τις πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα ότι οι πληρωμές για το ενιαίο επίδομα στήριξης θα γίνουν από τον Ιούνιο- Ιούλιο του 2013 σύμφωνα με τον ΟΓΑ.
Επίσης τα τρόφιμα για το 2012 στις πολύτεκνες δικαιούχες οικογένειες θα γίνουν τέλη Φλεβάρη με αρχές Μαρτίου τα είδη που θα διανεμηθούν θα είναι τα εξής: μακαρόνια, ρύζι, φέτα γραβιέρα και λάδι. Οι δικαιούχοι του προγράμματος διανομής τροφίμων θα πρέπει να καταβάλλουν στην Ένωση Πολυτέκνων Πειραιά το ποσό των 3€ ανά είδος δηλαδή 15€ ανά οικογένεια. Επίσης από τη Δευτέρα 4/2 στο ΚΕΠ Αίγινας θα δεχόμαστε τα δικαιολογητικά βάση της εγκυκλίου του Υπουργείου Γεωργίας για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων 2013 παρέμβασης ΕΟΚ, τα δικαιολογητικά είναι: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, εκκαθαριστικό του 2012 φωτοτυπία, κάρτες πολυτεκνικής ιδιότητας σε ισχύ, υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη την οποία θα βρείτε στο ΚΕΠ. Τα δικαιολογητικά θα μπορείτε να τα καταθέτετε έως τη Τετάρτη 6/2. Οσοι έχουν ήδη καταθέσει πιστοποιητικό και εκκαθαριστικό του 2012 δεν χρειάζεται να φέρουν.

Ακόμα όλες οι πολύτεκνες οικογένειες με ανήλικα τέκνα θα πρέπει να ανανεώσουν τις κάρτες πολυτεχνικής ιδιότητας διότι δεν ισχύουν αν οι κάρτες δεν ανανεωθούν δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν τα τρόφιμα. Το ποσό καθορίζετε ως εξής: 24€ για τους δύο άμεσους δικαιούχους συν 5€ για κάθε τέκνο που δικαιούται τη κάρτα πολυτεκνικής ιδιότητας σε περίπτωση απώλειας κάρτας του άμεσα δικαιούχου η έκδοση νέου βιβλιαρίου είναι 15€ και για κάθε απώλεια κάρτας τέκνου η έκδοση νέας είναι 10€.

Το  Δ.Σ  των  πολυτέκνων   οικογενειών

Leave a Comment