Ειδήσεις — 27/06/2013 at 11:19

Η Πέρδικα είναι Έτοιμη να Υποδεχθεί Μικρούς και Μεγάλους

by

Η Πέρδικα είναι Έτοιμη να Υποδεχθεί Μικρούς και ΜεγάλουςΜε χαρά ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους της Πέρδικας ότι με επισταμένες και συνεχείς προσπάθειες ολοκλήρωσε τον εξωραϊσμό της αμμουδιάς του χωριού μας η οποία είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

Πιο συγκεκριμένα:

– Από το Πάσχα και μετά φροντίσαμε να διατηρηθεί καθαρή από σκουπίδια
– Καθαρίστηκε και δεντροφυτεύτηκε όλο το περιμετρικό μέτωπο των Οχυρών το οποίο είναι φυσική συνέχεια της αμμουδιάς και περιπατητικό μονοπάτι
– Τοποθετήθηκαν τέντες στα δύο στέγαστρα της αμμουδιάς ώστε να προσφέρουν ίσκιο και προστασία στους λουόμενους
– Όλα τα παραπάνω έγιναν με ιδία έξοδα του Συλλόγου και με προσωπική επιμέλεια των μελών του ΔΣ
– Με την άμεση και αποτελεσματική συμβολή του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής, κ. Ηλία Μπέση, τον οποίο θέλουμε να ευχαριστούμε ιδιαιτέρως , προμηθευτήκαμε ξαπλώστρες παραλίας οι οποίες είναι ήδη από σήμερα τοποθετημένες.

Έτσι, η αμμουδιά της Πέρδικας είναι πανέτοιμη και πεντακάθαρη να υποδεχτεί όσους θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους (ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά που λόγω του αβαθούς των νερών είναι ιδανικό μέρος για αυτά), αλλά και όσους θέλουν να ρεμβάσουν από εκεί την ειδυλλιακή εικόνα της Πέρδικας και της Μονής.
Τέλος, παρακαλούμε θερμά όλους να κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια να διατηρηθεί η αμμουδιά καθαρή και οι ξαπλώστρες σε καλή κατάσταση ώστε να είναι χρηστικές σε όλους.

Καλά μπάνια και Καλό Καλοκαίρι

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου «Ο Αγ. Σώστης»
Στέλλα Τρίμη
Πρόεδρος

Leave a Comment