Ειδήσεις — 07/07/2013 at 12:39

3η Ημέρα Aegina Masters Beach Volley και Αποτελέσματα

by

3η Ημέρα Aegina Masters Beach Volley και Αποτελέσματα3η ημέρα και αποκλειστικά στην Πέρδικα διεξάγονται κορυφαίοι, αξιοζήλευτοι αγώνες που μεταφέρουν το αγωνιστικό αίσθημα των μαχών του πρωταθλήματος. Αθλητές από όλη την Ελλάδα και από την Κύπρο, αποτυπώνουν τις προσπάθειές τους σε φωτογραφικά στιγμιότυπα θεατών, θρυλικά σερβίς ή υποδοχές.

Μέσα από τα μάτια του απλού κόσμου φαίνεται η χαρά και ο ενθουσιασμός, μέσα από τα λόγια όλων όσων κρύβονται πίσω από τη διοργάνωση απλώνεται μια βαθιά ευχαρίστηση και ένα τελευταίο άγχος για την ομαλή -ως το σημερινό τέλος- διεξαγωγή των ημιτελικών, των τελικών. Δίπλα στους διοργανωτές και ο πρόεδρος του Ε.Ο.Τ. κος Χρήστος Πάλλης, αλλά και ο Γ.Γ. του Ε.Ο.Τ. κος Πάνος Λειβαδάς.

Σάκης Σακκιώτης, δήμαρχος Αίγινας:

«Οι αγώνες του Master Beach Volley διεξάγονται με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Αυτό οφείλεται σε τρεις λόγους θα έλεγα. Στο γεγονός πως συμμετέχουν αθλητές υψηλών προδιαγραφών, στο ότι η οργανωτική επιτροπή έχει αναλάβει τις ευθύνες της και έχει διαμορφώσει το χώρο έτσι ώστε να εξυπηρετούνται όλα όσα προβλέπονται για τη διεξαγωγή ενός τέτοιου υψηλού επιπέδου πρωταθλήματος και ασφαλώς στο ότι βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου είναι απολαυστικός, ο καλύτερος που θα μπορούσε να προκύψει για την εξυπηρέτηση τέτοιων αγώνων. Όπου και να κοιτάξουμε είναι θάλασσα, το τοπίο είναι υπέροχο και οι θεατές παρακολουθούν με απολαυστικό τρόπο αυτούς τους αγώνες. Θέλω να πιστεύω ότι και αύριο που θα έχουμε τους τελικούς αγώνες θα είναι αυξημένο το όλο ενδιαφέρον και η προσέλευση θα είναι μεγαλύτερη. Το Master Beach Volley είναι το καλύτερο ως στήριξη και του τουριστικού μας χαρτοφυλακίου».

Κώστας Δρόσος, πρόεδρος Α.Ο.Α. Σαρωνικού:

«Βρισκόμαστε σε ένα θαυμάσιο γήπεδο, είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα Beach Volley των Masters σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι αγώνες, από όσους έχουμε δει μέχρι και τώρα έχουν μεγάλη επιτυχία. Να ξανατονίσουμε πως η εθνική ομάδα ανδρών είναι εδώ, η εθνική ομάδα Κύπρου γυναικών είναι εδώ, τα πρώτα ονόματα του Beach Volley στην Ελλάδα, θα είναι εδώ. Και αύριο, όπως και σήμερα, θα έχουμε συγκλονιστικές αναμετρήσεις στο φιλέ. Ελπίζουμε, λοιπόν, να γεμίσει το γήπεδο, για να δείξουμε την αγάπη της Αίγινας στο Beach Volley. Από άποψη διοργάνωσης είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι, μα ως Οργανωτική Επιτροπή θα μιλήσουμε μετά το τέλος της διοργάνωσης. Η εφετινή διοργάνωση είναι η καλύτερη διαφήμιση, ώστε η Ε.Ο.ΠΕ. να μας εμπιστευτεί ξανά του χρόνου για το 4ο Aegina Masters. Πρέπει να πούμε, βέβαια, ότι τόσο ο Δήμος, όσο και ο Δ.Α.Ο.Α., μαζί με τον Σαρωνικό και την Ε.Ο.ΠΕ. συνεργάστηκαν άψογα για να υλοποιηθούν αυτοί οι αγώνες, να γίνει αυτό το γήπεδο στην Πέρδικα και το μόνιμο κάτω στην Αίγινα. Ελπίζουμε ότι του χρόνου θα έχουμε αθλητές που θα πρωτοστατήσουν στους αγώνες. Μέχρι στιγμής οι αθλητές δεν έχουν κανένα παράπονο από τη φιλοξενία. Αντίθετα εκφράζουν την έκπληξή τους γιατί δεν περίμεναν να υπάρχει ένα τέτοιο γήπεδο σε αυτόν το χώρο, το χώρο της Πέρδικας. Ευχαριστούμε και πάλι την Επαγγελματική της Πέρδικας, τον τοπικό άρχοντα, τον Τάσο Αμάφη, την ενορία του Αγίου Σώστη και τη Μητρόπολη που μας παραχώρησαν σε μια τέτοια εποχή αυτό το χώρο, αλλά και μας βοήθησαν στα δύσκολα οικονομικά μας.»

Νεκτάριος Χαλβατζής, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.:

«Το Beach στην Αίγινα έχει γίνει πλέον θεσμός. Η ομοσπονδία τιμά την Αίγινα, γιατί η Αίγινα δίνει πολλά πλέον στις διοργανώσεις του Beach. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι για όλο αυτό που γίνεται εδώ. Η Αίγινα, δηλαδή, τιμάει τοBeach Volley με το να έρχεται και να κατακλύζει το γήπεδο, να χειροκροτά, να χαίρεται. Να ευχαριστήσουμε τον Δ.Α.Ο.Α. και τον πρόεδρο του τον Φίλιππο τον Τζίτζη, το Δήμο Αίγινας, τον πρόεδρο του Σαρωνικού τον Κώστα Δρόσο και τη «ψυχή της διοργάνωσης» τον Στάθη τον Νικολούζο που μέσω τον προσπαθειών του επανήλθε το Beach Volley στην Αίγινα. Είναι ευχής έργο το ότι παραχώρησε ο Δ.Α.Ο.Α. με τις μεγαλύτερες φροντίδες, ως μόνιμο, το γήπεδο στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού. Όσο πάνε και καλυτερεύουν τα πράγματα στην Αίγινα. Το μέρος που βρισκόμαστε είναι καταπληκτικό. Η Πέρδικα είναι μια εξαιρετική τοποθεσία. Φιλόξενοι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στη χαρά, μόνον και μόνον γιατί έχουμε έρθει εδώ.»

Φίλιππος Τζίτζης, πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής:

«Η δημιουργία, η συνεργασία και η ομοψυχία βρίσκουν την ουσιαστική τους υλοποίηση στην εφετινή διοργάνωση. Όταν υπάρχει συνεργασία με τους συνδιοργανωτές, τους συλλόγους και το δήμο αυτό είναι το αποτέλεσμα. Εύχομαι αυτή η συνεργασία για το καλό βόλευ, για τον αθλητισμό στην Αίγινα να μην κρατήσει μόνον μια εβδομάδα ή ένα μήνα, όχι μόνον όσο διαρκεί μια μεγάλη διοργάνωση- εκδήλωση και έπειτα να σταματάμε, αλλά πρέπει να συνεχίζουμε να προσπαθούμε και σε υποδομές και σε οργάνωση. Αυτό είναι και το στοίχημα της επόμενης ημέρας.»

Πάνος Λειβαδάς, Γενικός Γραμματέας Ε.Ο.Τ.:

«Πρώτη φορά έρχομαι σε αγώνες Μπιτς Βόλεϊ και δυστυχώς δεν είχε τύχει να παρακολουθήσω από κοντά κάποιο από τα προηγούμενα τουρνουά που είχαν γίνει στην Αίγινα τις προηγούμενες χρονιές. Νιώθω τυχερός όμως, που είμαι εδώ σήμερα και θαυμάζω από κοντά μία πραγματικά εντυπωσιακή διοργάνωση που δίνει επιπλέον λάμψη στο νησί. Είναι πολύ σημαντικό για την Αίγινα, έναν τουριστικό προορισμό τόσο κοντά στην Αθήνα, να μπορεί να συνδυάζει τις διακοπές των τουριστών με τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες. Θέλω να πιστεύω ότι το Μπιτς Βόλεϊ θα συνεχίσει να έρχεται στην Αίγινα και για πολλά ακόμη χρόνια. Πραγματικά, χρειάζονται κίνητρα στους επισκέπτες γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η Αίγινα πρέπει να βρει τα δυνατά σημεία της και να τα ενισχύσει ακόμα περισσότερο για να κυριαρχήσει στην τουριστική αγορά. Και πάλι συγχαρητήρια στους διοργανωτές και καλή διασκέδαση σε όλο τον κόσμο».

Χρήστος Πάλλης, πρόεδρος Ε.Ο.Τ.:

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο δήμο της Αίγινας και τους συνδιοργανωτές για την πολύ καλή αυτή διοργάνωση, η οποία διεξάγεται στην Πέρδικα. Είναι πάρα πολύ ωραίος ο χώρος της διοργάνωσης και πάρα πολύ ενδιαφέροντες οι αγώνες. Δεν είναι μόνον αθλητικοί οι αγώνες, είναι και πολιτιστικοί. Μου αρέσει πάρα πολύ που γίνονται εφέτος στην όμορφη Πέρδικα και δείχνει παράλληλα το αίσθημα της ισόρροπης ανάπτυξης σε ένα νησί. Οι εκδηλώσεις ενός δήμου δε μπορεί να γίνονται μόνο σε μια περιοχή, ή στο κέντρο του δήμου, μα σε όλη την περιφέρεια. Είναι μια κίνηση που τονώνει τη δημιουργικότητα της περιοχής και να αποτελεί πηγή κινήτρων στους επισκέπτες. Για τους πολίτες δε της περιοχής είναι κίνητρο να προσπαθούν για το καλύτερο. Πιστεύω πως αυτός ο θεσμός θα προχωρήσει και χρειάζεται συμπόρευση των δυνάμεων του δήμου, αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Εμείς ως Ε.Ο.Τ. πάντα θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες και θα προβάλλουμε την τοπική κοινωνία.»

Νεκτάριος Κουκούλης, αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Αίγινας:

«Πιστεύω ότι η επιλογή δικαιώνει αυτούς που εμπνεύστηκαν την τοποθεσία. Εύχομαι και του χρόνου το Master Beach Volley να γίνει στην Αίγινα! Βλέπουμε το ‘ευ αγωνίζεσθε στις αναμετρήσεις που είναι και η ουσία του αθλητισμού. Πρέπει να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι νέοι για να πεισθούν να ακολουθήσουν αυτό το άθλημα που ταιριάζει με το νησιωτικό χαρακτήρα της Αίγινας. Το σημείο, άλλωστε, ενδείκνυται για τους αγώνες μιας και αναδεικνύει περιμετρικά την ομορφιά του νησιού.»

Η Οργανωτική Επιτροπή

Κυρίως Ταμπλό Ανδρών- Αποτελέσματα αγώνων 3ου γύρου

Ζουπάνης Ν. – Κοτσιλιάνος Γ. / Κοκκινάκης Μ. -Πρωτοψάλτης Α. 2-0
Δημητριάδης Μ. -Χατζηηλιάδης Δ. /Κουζούνης Π. -Μπιλλήρης Φ. 1-2
Λαμπρινός Μ. -Πολυχρονιάδης Α. /Μανιόπουλος Δ. -Ρουμελιωτάκης Γ. 2-0
Πετρέας Γ. -Χαριτωνίδης Γ. /Κωστακόπουλος Ν. -Τσαλικιάν Α. 0-2

Το πρωί αναμένεται να αναμετρηθούν (ταμπλό ηττημένων):

Λαμπρινός Μ. -Πολυχρονιάδης Α. /Δημητριάδης Μ. -Χατζηηλιάδης Δ.
Κωστακόπουλος Ν. -Τσαλικιάν Α. /Κοκκινάκης Μ. -Πρωτοψάλτης Α.

Στις 16:00 το απόγευμα θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί ανδρών, ενώ στις 20:00 ο τελικός που θα αναδείξει τον “χρυσό” νικητή!

Κυρίως Ταμπλό Γυναικών –Αποτελέσματα 1ου και 2ου γύρου

1ος γύρος:
Kiss K. / Μεθενίτη Π. – Καράβη Τ. / Πασιαλή Χ. 2-0
Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν. – Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 0-2
Αγγελοπούλου Μ. (CYP) / Κωνσταντίνου Μ. (CYP) – Βλασσερού Γ. / Ματιάδη Β. 2-0
Κουμβάκη Α. / Κούρδογλου Ν. – Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. 0-2

2ος γύρος:
Kiss K. / Μεθενίτη Π. – Τέζα Α. / Χρήστου Ε. 2-1
Αγγελοπούλου Μ. (CYP) / Κωνσταντίνου Μ. (CYP) – Γκότζη Μ. / Δηλαβέρη Α. 1-2
Καράβη Τ. / Πασιαλή Χ. – Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν. 0-2
Βλασσερού Γ. / Ματιάδη Β. – Κουμβάκη Α. / Κούρδογλου Ν. 2-1

Το πρωί αναμένεται να αναμετρηθούν (ταμπλό ηττημένων):

Κοτέογλου Μ. / Μουντάκη Ν – Αγγελοπούλου Μ. (CYP) / Κωνσταντίνου Μ. (CYP)
Βλασσερού Γ. / Ματιάδη Β. – Τέζα Α. / Χρήστου Ε.

Το απόγευμα θα διεξαχθούν τα ημιτελικά των γυναικών, ενώ στις 19:00 ο καταλυτικός αγώνας του τελικού θα αναδείξει τις θρυλικές νικήτριες της εφετινής διοργάνωσης.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Leave a Comment