Ειδήσεις — 25/07/2013 at 09:56

Επιστολή της Λιμενάνι Ναυτικής Εταιρίας προς το Δήμο Αίγινας

by

Ανακοίνωση της «ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ναυτικής Εταιρείας» Σχετικά με την Υδροδότηση της ΑίγιναςΚύριε Δήμαρχε, η εταιρεία μας το τελευταίο διάστημα και μετά την ακύρωση του διαγωνισμού λόγω παραλήψεων του Δήμου, συνέχισε ανελλιπώς να μεταφέρει νερό με ανάθεση η οποία έχει ολοκληρωθεί. Με δική μας ευθύνη και χωρίς καμία εξασφάλιση συνεχίζουμε να μεταφέρουμε νερό σεβόμενοι τόσο τους Δημότες της Αίγινας όσο και τους επαγγελματίες που προσπαθούν να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Παρ’ όλα αυτά  και όλες τις προσπάθειες που έχουμε κάνει ενημερώνοντας τον κύριο Δήμαρχο καθώς και το δημοτικό συμβούλιο από 17/7/2013 για το οικονομικό αδιέξοδο που θα βρεθούμε και αυτό θα έχει ως συνέπεια να σταματήσει η μεταφορά.

Μας διαβεβαίωσαν ότι το θέμα θα λυθεί. Επίσης θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι ουδεμία αύξηση έχει σημειωθεί τα τελευταία έξι χρόνια στην τιμή της μεταφοράς παρ’ ότι έχουν αυξηθεί όλες οι δαπάνες της εταιρείας (πετρέλαια, φόροι πληρωμάτων κ.α.).

Σήμερα λοιπόν πρέπει να ενημερωθούμε ότι δεν υπάρχει ανάθεση και αυτό έχει σαν συνέπεια να μην μας επιτρέπεται να συνεχίσουμε το έργο μας γιατί έτσι παρανομούμε. Εμείς μέχρι σήμερα έχουμε υπερβάλει εαυτού ώστε να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση της Νήσου.

Από σήμερα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι παράγοντες που ευθύνονται γιατί το θέμα είναι καθαρά γραφειοκρατικό και σας παρακαλούμε θερμά να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω ώστε να μην αποδίδονται ευθύνες στην εταιρεία μας ως εύκολος στόχος.

 Με εκτίμηση
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Leave a Comment