Ειδήσεις — 16/08/2013 at 09:45

Ανάρτηση Τουριστικού Οδηγού Αίγινας

by

Προς μεγάλη μας έκπληξη είδαμε να είναι αναρτημένος πριν από λίγες μέρες στον χώρο του λιμανιού ένας τουριστικός οδηγός για το νησί μας. Μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει προ πολλού ήρθε και έγινε εν μέσω τουριστικής σεζόν. Αναμφίβολα είναι απαραίτητο για κάθε τουριστικό προορισμό η πληρέστερη πληροφόρηση των επισκεπτών καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής τους σε αυτόν.

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον οδηγό πλήρη σε γενικές γραμμές. Ο χάρτης περιλαμβάνει κωδικοποιημένες όλες τις περιοχές με τουριστικό ή ιστορικό ενδιαφέρον και μας παραπέμπει σε έναν εκτενή  κατάλογο με περιγραφή του κάθε ενδιαφέροντος προορισμού ώστε ο επισκέπτης να έχει μια πλήρη εικόνα του σημείου ενδιαφέροντος που επιθυμεί να επισκεφτεί.

Σαν πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια θα μπορούσε συγχρόνως να δημιουργηθεί και μια σμίκρυνση του οδηγού σε φυλλάδιο ,ώστε ο επισκέπτης αυτόματα να τον παίρνει μαζί του και να τον συντροφεύει στις περιηγήσεις του. Περιοχές με μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία και τουριστική κίνηση όπως η Αίγινα ενέργειες  όπως αυτή θεωρούνται αυτονόητες και άκρως απαραίτητες. Ευχή μας να υπάρχει και συνέχεια.

Ανάρτηση Τουριστικού Οδηγού Αίγινας

Leave a Comment