Ειδήσεις — 10/09/2013 at 10:44

Πρόσκληση για Εθελοντική Συμμετοχή στην Υποδοχή και Φιλοξενία Απόστολων από το Εξωτερικό

by

Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & ΠροβολήςΗ Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής Δήμου Αίγινας, θέλοντας να ενισχύσει τον θεσμό του Φεστιβάλ Φιστικιού και εκτός συνόρων, προσκάλεσε αποστολές ξένων δημοσιογράφων από διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις οι οποίοι θα καλύψουν την όλη γιορτή. Πιο συγκεκριμένα, το νησί μας θα επισκεφθούν δύο (2) γάλλοι, δύο (2) ολλανδοί, δύο (2) ρώσοι και δύο (2) αυστριακοί δημοσιογράφοι.

Επίσης, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε αποστολές και από τις πόλεις με τις οποίες έχει αδελφοποιηθεί η Αίγινα: εννέα (9) επισήμους από το Lishui της Κίνας και έξι (6) επισήμους από το Starobeshovo της Ουκρανίας.

Τέλος, με την παρουσία τους θα μας τιμήσουν ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ.

Πρόκειται για εγχείρημα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του νησιού μας και μοναδική ευκαιρία προβολής και προώθησης τόσο του Φεστιβάλ Φιστικιού όσο και της Αίγινας στο εξωτερικό και στις χώρες προέλευσης των εν λόγω αποστολών οι εκπρόσωποι των οποίων θα μεταφέρουν εντυπώσεις και εμπειρίες από την εδώ  διαμονή τους. Η σημαντική προστιθέμενη αξία μιας τέτοιας προσπάθειας αναφορικά με τον τουρισμό είναι αυτονόητη.

Με βάση τα παραπάνω, χρειαζόμαστε εθελοντές για την υποδοχή και φιλοξενία των επίσημων επισκεπτών μας. Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της αγγλικής γλώσσας ή, ακόμα καλύτερα, μίας εκ των γλωσσών των χωρών προέλευσης αυτών.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω αιτήματος μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@discoveraegina.gr.

Γίνετε κι εσείς, μέσω του Φεστιβάλ, πρεσβευτές της Αίγινας στο εξωτερικό!

Σας περιμένουμε…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ

Leave a Comment