Ειδήσεις — 11/09/2013 at 10:34

Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινα με Τριμελή Αποστολή Νοτιοκορεατών

by

Συνάντηση του Δημάρχου Αίγινα με τριμελή Αποστολή ΝοτιοκορεατώνΟ  Δήμαρχος Αίγινας  κ. Θεοδόσης Σακκιώτης  συναντήθηκε στις 9/9/2013 με τριμελή αποστολή  Νοτιοκορεατών και είχε συζήτηση για θέματα που αφορούν κυρίως ζητήματα  αλιευτικής πολιτικής , τουρισμού , επιχειρηματικότητας , ανάπτυξης  υποδομών κλπ.
Ιδιαίτερα συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με ζητήματα που αφορούν  τις νησιωτικές περιοχές και τις προοπτικές που υπάρχουν σε αυτές για την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των τομέων επιχειρηματικότητας σε συνάρτηση με τον σεβασμό στο περιβάλλον και τη διατήρηση του τοπικού χαρακτήρα .
Η ομάδα των ξένων ειδικών αποτελείτο από τον κ. Park Sangwoo και την κα  Choe Sung  του Ινστιτούτου Αλιείας της Νοτίου Κορέας και τον κ.  Kim Gyeong – Hak  Προιστάμενο  του Γραφείου ναυτικών υποθέσεων  και Αλιείας του νησιού Ulleung .
Ο Δήμαρχος Αίγινας και ο εκπρόσωπος του νησιού Ulleung κ. Kim Gyeong – Hak εξέφρασαν επίσης την επιθυμία να υπάρξουν στενότερες σχέσεις και επαφές της Αίγινας με την Νότιο Κορέα , δεδομένης και της παρουσίας εκεί της Ορθόδοξης Εκκλησίας με επικεφαλής τον συμπατριώτη μας Μητροπολίτη Κορέας κ.κ Αμβρόσιο

 

Leave a Comment