Επικαιρότητα — 24/08/2012 at 12:29

Από Σήμερα Νερό Τέλος για την Αίγινα

by

Από Σήμερα Νερό Τέλος για την ΑίγιναΝερό τέλος από σήμερα το βράδυ για την Αίγινα καθώς τα ξημερώματα διεκόπη η μεταφορά του νερού και από τις 2 υδρομεταφορικές εταιρίες.

Σε σημερινή επικοινωνία του Aegina News με τον κο Χ. Ηλιακίδη, νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρίας μεταφοράς  επισημάνθηκε ότι ο Δήμος Αίγινας παρά την προειδοποίηση συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται στις ληξιπρόθεσμες οφειλές του προς την εταιρία με αποτέλεσμα την διακοπή μεταφοράς νερού προς την Αίγινα. Επισήμανε δε ότι ενδέχεται σήμερα Παρασκευή 24/8 να μην παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης στο νησί καθώς το τελευταίο πλοίο της εταιρίας κατέπλευσε στην Αίγινα της πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, εκτελώντας την τελευταία τροφοδοσία. Επίσης επεσήμανε την αδιαφορία του Δήμου Αίγινας καθώς δεν πήρε καμία απάντηση, όπως υποστηρίζει, σχετικά με την επιστολή – προειδοποίηση που δημοσίευσε.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Σάκκης Σακκιώτης δήλωσε στο Aegina News ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθεί λύσει στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. « Βρισκόμαστε σε διαβουλεύσεις με την κεντρική διοίκηση και ευελπιστούμε να βρεθεί σύντομα μια λύση στο πρόβλημα.

One Comment

 1. Nikitas Papaioannou

  ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΙΓΙΝΑΣ

  ΠΡΟΣ
  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ
  ΥΔΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ

  ΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΘΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ !

Leave a Comment