Επικαιρότητα — 27/08/2012 at 13:06

Συνάντηση του… Διαδρόμου με τον Δήμαρχο Απόντα

by

Για τις 12 το μεσημέρι είχε κλείσει ραντεβού αντιπροσωπία της «Λαϊκής Συσπείρωσης  Αίγινας», προκειμένου να συζητήσουν με το δήμαρχο για το ζήτημα του νερού και των σκουπιδιών. Ωστόσο, δίχως καμία προειδοποίηση ο κος Σακκιώτης έλειπε από το νησί, αφού για σήμερα είχε προγραμματιστεί συνάντησή του με τον Υπουργό κο Στυλιανίδη. Το παραπάνω γεγονός προκάλεσε ένταση και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά για την απουσία του δημάρχου.

Την ίδια ώρα οι συγκεντρωμένοι πολίτες στο διάδρομο του Δημαρχείου απαίτησαν να συνομιλήσουν με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Νεκτάριο Κουκούλη στο γραφείο του Δημάρχου κάτι που κατέστει αδύνατο, καθώς τα κλειδιά κατέχει ο κος Σακκιώτης.

Ο κος Κουκούλης, προσπάθησε να ενημερώσει τους διαμαρτυρόμενους κατοίκους για την τρέχουσα κατάσταση στους δύο τομείς που ταλανίζουν ολόκληρο το νησί∙  την υδροδότηση και τη συγκομιδή των σκουπιδιών. Ο Αντιδήμαρχος σε ομοβροντία ερωτήσεων απάντησε πως το πρόβλημα υδροδότησης είναι πολυσύνθετο, δεχόμενος τα πυρά των συγκεντρωμένων. «Είστε υπεύθυνη για τη ζωή μας και κινδυνεύουμε από αρρώστιες. Αν δε μπορείτε να διευθετήσετε την κατάσταση ας παραιτηθείτε. Μένουμε όμηροι των παιχνιδιών σας. Το να ενημερώνετε τον κόσμο δεν είναι λύση και λύσεις εσείς δε δίνετε.»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Στέλιος Κοττάκης, έκανε λόγο για συζήτηση ξεπέτα και κατήγγειλε τη συμπεριφορά της διοίκησης να αφήνει τους πολίτες όρθιους και στριμωγμένους σε ένα διάδρομο, επισημαίνοντας την αντιμετώπιση του αντιδημάρχου κου Αγή Μαρμαρινού, ο οποίος σε προηγούμενη διαμαρτυρία απειλώντας επικαλέστηκε τη δράση της Χρυσής Αυγής. Ακόμη, ο κος Κοττάκης κατέθεσε αίτημα σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου, αυτή τη φορά σε ανοικτό χώρο, ώστε όλοι οι Αιγινήτες να είναι παρόντες και να μπορούν να επέμβουν.

Η διαμαρτυρία -όπως επισήμαναν- δε σταματά εδώ, θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθεί η λύση.

Συνάντηση του… Διαδρόμου με τον Δήμαρχο ΑπόνταΣυνάντηση του… Διαδρόμου με τον Δήμαρχο Απόντα

Leave a Comment