Επικαιρότητα — 04/10/2012 at 02:12

Η Αίγινα στου «Νερού τα Παραμύθια» της ΕΤ3

by

Η εκπομπή ασχολείται με τα εκατοντάδες χιλιόμετρα των ακτών της χώρας μας που γίνονται η αφορμή για μία υπέροχη περιπέτεια με κεντρικό άξονα το νερό και τον άνθρωπο, αλλά και την ιστορία των θαλασσινών προορισμών.
Η εκπομπή της ΕΤ3 «Του νερού τα παραμύθια» με την Ίνα Ταράντου φτάνει εκεί που χτυπά η καρδιά της υδάτινης Ελλάδας. Κάθε τόπος και μια ιστορία. Κάθε στοιχείο νερού κι ένας διαφορετικός πίνακας.
Σκοπός της εκπομπής είναι να γνωρίσει ο τηλεθεατής την ομορφιά της Ελλάδας μέσα από τα μάτια των απλών ανθρώπων που τη ζουν καθημερινά χειμώνα–καλοκαίρι. Με κεντρικό άξονα το νερό η εκπομπή απλώνει τη θεματολογία της στους κατοίκους που μένουν δίπλα σε νερό, σε θάλασσα, λίμνες, ποτάμια. Γνωρίζει τη ζωή τους, τις δραστηριότητές τους, αναδεικνύει τον κάθε προορισμό, δίνει έμφαση στην οικολογία και την προστασία των υδροβιότοπων.
Αυτό το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 4:00 το απόγευμα η Ίνα Ταράντου και η εκπομπή της ΕΤ3 «Του Νερού τα Παραμύθια» βάζουν πλώρη για την Αίγινα, παρουσιάζοντας τον τόπο και τους ανθρώπους της.

[vsw id=»50537107″ source=»vimeo» width=»660″ height=»440″ autoplay=»no»]

Leave a Comment