Επικαιρότητα — 18/10/2012 at 15:07

Διανομή Σχολικών Ειδών σε Πολύτεκνους της Αίγινας

by

Μια αίθουσα γεμάτη σάκες, τετράδια και πολλά άλλα πολύτιμα εργαλεία απαραίτητα εφόδια για τις ανάγκες των μαθητών πολύτεκνων οικογενειών της Αίγινας, συγκεντρώθηκαν σήμερα στον χώρο του Δημοτικού διαμερίσματος Κυψέλης. Ο σύλλογος Πολυτέκνων Αίγινας συνεχίζει τις δράσεις του με σκοπό να ενισχύσει και να στηρίξει τις ανάγκες των πολυτέκνων.

Η Πρόεδρος κα Ευσταθίου μιλώντας στο Aegina News μας ενημερώνει για την δράση.

Τα σχολικά είδη μας τα παρέχει η ΠανΠειραική ένωση πολυτέκνων και οι Χορηγοί Eurobank και Sprider  με τα εκπτωτικά κουπόνια. Η ανώτατη ομοσπονδία πολυτέκνων μας τα προμηθεύει και εμείς κάνουμε την διανομή. Ενημερωνόμαστε σαν σύλλογος και διεκδικούμε το ποσοστό που αναλογεί στην Αίγινα. Αυτή τη στιγμή είναι 62 παιδιά που δικαιούνται βοήθεια σε 26 οικογένειες πολυτέκνων που έχουν παιδιά από 4άρων μέχρι 16 ετών.

Ο αντιπρόεδρος κος Οικονόμου θέλει με την σειρά του να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν.

Να ευχαριστήσουμε την Πανπειραϊκή ένωση πολυτέκνων και το πρόεδρο κο Βοϊδονικόλα, τον Γενικό γραμματέα κο Μόχορο, τον Ταμία κο Μοφόρη, τα Κορίτσια της ένωσης, το προεδρείο του συλλόγου που αποτελείται επίσης από την γραμματέα την Ανίτα Λεούση και την ταμία τη Φιλιώ Παπασεβαστή. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Σάκη Σακκιώτη και τον Πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Χρήστο Μπακόμητρο για την παραχώρηση του χώρου ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την διανομή. Επίσης να ευχαριστήσουμε και εσάς ως Aegina News που προβάλετε τις δράσεις του συλλόγου και ενημερώνονται οι πολίτες και οι ενδιαφερόμενοι.

Αξίζει να αναφερθεί πως πολλές οικογένειες παραχώρησαν μέρος των τετραδίων που δικαιούνταν σε μια παρόμοια δράση, το Αίγινα Εθελοντής με σκοπό να στηρίξει εκείνους που τα έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη.

Διανομή Σχολικών Ειδών σε Πολύτεκνους της Αίγινας

Leave a Comment