Επικαιρότητα — 13/02/2013 at 11:59

Δημοπρατείται τον Ιούνιο το Έργο του Υποθαλάσσιου Αγωγού

by

Όπως φαίνεται το έργο της υδροδότησης της Αίγινα με νερό ΕΥΔΑΠ μέσο υποθαλάσσιου αγωγού μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς οδεύουμε προς την δημοπράτηση του έργου που θα γίνει τον Ιούνιο του 2013. Το έργο παύει πια να είναι μια μελέτη στα συρτάρια κάποιου υπουργείου και παίρνει σάρκα και οστά λύνοντας μια για πάντα τα προβλήματα των κατοίκων και των επισκεπτών της Αίγινας. Τις τελευταίες μέρες η είδηση της δημοπράτησης του έργου σύνδεσης με την ΕΥΔΑΠ έχει βγει από τα στενά τοίχη της Αίγινας και έχει γίνει είδηση στα μεγαλύτερα μέσα της χώρας.

Με ηλεκτρονικά και έντυπα δημοσιεύματα  Τα Νέα, ο Σκάι, η Καθημερινή και άλλα μέσα ανακοινώνουν και μιλούν πια για την οριστική λύση του χρόνιου πρόβλημα της Αίγινας που στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη του νησιού.

Έτσι σύντομα η Αίγινα θα είναι το δεύτερο νησί μετά την Σαλαμίνα που θα συνδεθεί με το ηπειρωτικό δίκτυο ύδρευσης. Να προσθέσουμε ότι το εγχείρημα είναι πρωτοποριακό καθώς θα είναι ο πρώτος αγωγός του είδους του στην Ελλάδα με τόσο μεγάλο μήκος.

[vsw id=»K0TTbyyF4Ic» source=»youtube» width=»660″ height=»400″ autoplay=»no»]

Leave a Comment