Πολιτική — 12/11/2012 at 22:51

Έπεσε η Πρώτη «Τσάπα» στα Χερσαία Έργα

by

Μελέτες επί μελετών, χρόνιες διαβουλεύσεις και θεωρίες γράφονται εδώ και πολλά χρόνια στις σελίδες της ιστορίας του νησιού για το μεγαλύτερο θέμα που βγάζει και βάζει δημάρχους… Το νερό. Εάν δεν πέσει η πρώτη τσάπα τίποτα δεν πιστεύουμε πια, αυτή ήταν η πεποίθηση της λαϊκής φωνής που έχει ακούσει τα πάντα.

Το κάλεσμα από το Δήμαρχο Αίγινας σήμερα το πρωί στο Λεόντι, εκεί όπου ξεκινούν τα χερσαία έργα ήταν παραπάνω από αιφνιδιαστικό. Η διαδρομή ήταν γεμάτη σκέψεις και αμφιβολίες. Με τα μάτια μας είδαμε όντως να γίνονται έργα για το νερό, δεν είναι ψέμα, ούτε προϊόν μοντάζ σε εξώφυλλο εφημερίδας.

 Το έργο είναι μια συνέχεια προσπάθειας από όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από την Αίγινα και φυσικά μεγάλης πίεσης από τους ίδιους τους πολίτες, δήλωσε ο Δήμαρχος στο AeginaNews αμέσως μετά την παρουσίαση της έναρξης του έργου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Μαζί του οι αντιδήμαρχοι Νεκτάριος Κουκούλης, Αγής Μαρμαρινός και ο πρώην αντιδήμαρχος ύδρευσης Παναγιώτης Μουστάτσος τους οποίους ευχαρίστησε. Τις ευχαριστίες του επίσης εξέφρασε και προς τον Περιφεριάρχη κ Σγουρό και Αντιπεριφεριάρχη Νήσων κ Κατσικάρη. Ο χώρος θα φιλoξενήσει μια κεντρική δεξαμενή που θα συνδέσει τη δεξαμενή του Λεοντίου με τις 7 παροχές προς όλες τις περιοχές του νησιού.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο οι θεωρίες συνομωσίας θα καταφέρουν να σκεπάσουν για άλλη μια φορά την «τσάπα». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου, το έργο πήρε το δρόμο του. Ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φορά που τα όσα ακούμε είναι μόνο υποσχέσεις γιατί αλλιώς θα αρχίσουμε να αμφιβάλουμε και για τα όσα βλέπουμε και αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα τόσο για τους πολίτες αλλά και για τις υπόλοιπες διοικήσεις που θα ακολουθήσουν!

[vsw id=»znsNLFyzuc4″ source=»youtube» width=»660″ height=»395″ autoplay=»no»]

Έπεσε η Πρώτη «Τσάπα» στα Χερσαία ΈργαΈπεσε η Πρώτη «Τσάπα» στα Χερσαία ΈργαΈπεσε η Πρώτη «Τσάπα» στα Χερσαία Έργα

Leave a Comment