Αθλητισμός — 20/11/2012 at 10:59

Ντεμπούτο στην Νέα Κατηγορία με 2η θέση για τον Παναγιώτη Στάθη

by

Ντεμπούτο στην Νέα Κατηγορία με 2η θέση για  τον Παναγιώτη ΣτάθηΤο Σαβ/κο 17-18/11 διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα ‘ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΟ ΕΛΛ 2012’ στην περιοχή του Αγ. Κοσμά, με διοργανωτή όμιλο τον ‘Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ελληνικού Ιππόκαμπος’.
Στον αγώνα μετείχαν οι περισσότεροι όμιλοι του Αργοσαρωνικού καθώς και κάποιοι όμιλοι από τον Ευβοϊκό. Το παρόν δήλωσε και ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας με την ομάδα των LASER συμμετέχοντας με 6 αθλητές. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες, καθώς ο άνεμος μεταβαλλόταν συνεχώς με αποτέλεσμα οι αθλητές να πρέπει να είναι πολύ παρατηρητικοί και προσεκτικοί στις επιλογές τους.
Η ένταση του ανέμου ήταν κατά μέσο όρο στους 13 κόμβους ενώ η διεύθυνση του ήταν βόρεια.
Στην κατηγορία LASER RADIAL για πρώτη φορά πήραν μέρος, πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, οι Παναγιώτης και Ερρίκος Στάθης τολμώντας κατά αυτό τον τρόπο να αγωνιστούν με πανί μεγαλύτερης ιστιοφορίας από αυτό που αγωνίζονταν μέχρι σήμερα. Κάτι που ήταν απαραίτητο άλλωστε εξαιτίας της σωματικής τους ανάπτυξης.
Στην κατηγορία Laser 4.7 μετείχαν οι: Κων/νος Κατρίδης, Βέρα Καλαντζή, Αριάδνη Παπαδοπούλου και Αννίτα Κωνσταντοπούλου (οι οποίοι αποτελούν το νέο αίμα και πολλά υποσχόμενα μέλλον της ομάδας).
Στην τελευταία μάλιστα ιστιοδρομία ο Παναγιώτης Στάθης στα Laser rdl και η Βέρα Καλατζή στα Laser 4.7 έριξαν την αυλαία τερματίζοντας και οι δύο πρώτοι!!!
Έπειτα από 5 ιστιοδρομίες τα τελικά αποτελέσματα είναι τα εξής:

LASER RADIAL
2Η Θέση Γενική – Παναγιώτης Στάθης
5Η Θέση Γενική – Ερρίκος Στάθης

LASER 4.7
9Η Θέση Γενική – Κων/νος Κατρίδης (6ος αγόρια)
10Η Θέση Γενική – Βέρα Καλαντζή (4η κορίτσια)
23Η Θέση Γενική – Αριάδνη Παπαδοπούλου (9η κορίτσια)
24Η Θέση Γενική – Αννίτα Κωνσταντοπούλου (10η κορίτσια)

Leave a Comment