Αθλητισμός — 27/11/2012 at 10:06

Πρωτιές για τα Laser και Optimist του Ν.Ο. Αίγινας

by

Πρωτιές για Laser και Optimist του Ν.Ο. ΑίγιναςΤο Σαββατοκύριακο 24-25 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην θαλάσσια περιοχή του Φαλήρου με διοργανώτρια την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο ιστιοπλοϊκός αγώνας με την ονομασία 4ο Κύπελλο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έτσι κάθε αθλητής που συμμετείχε έδινε για παράβολο το ποσό των 10 ευρώ. Πραγματοποιήθηκαν μόνο 2 ιστιοδρομίες το Σάββατο μόνο, καθώς την Κυριακή λόγω έλλειψης ανέμου δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί καμία ιστιοδρομία. Το πλήθος των συμμετοχών ευτυχώς μεγάλο και ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας ήταν για ακόμη μια φορά εκεί με το ‘νέο αίμα’ των  Όπτιμιστ και Λέιζερ αλλά και με τους πιο έμπειρους αθλητές του.

Αυτό φάνηκε και στα αποτελέσματα άλλωστε καθώς ο Παναγιώτης Στάθης από την ομάδα των Λεϊζερ κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία των αγοριών αλλά και την 2η θέση στην γενική κατηγορία, και ο Κων/νος Κατρίδης κατέλαβε την 5η θέση στα αγόρια και την 6η στην γενική βαθμολογία. Η Καλαντζή Αλίκη στα Όπτιμιστ κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη αλλά και την πρώτη θέση στα κορίτσια! Ενώ η Δανάη Λάλιζα κατέκτησε την 2η θέση στα κορίτσια και 7η θέση στην γενική. Ο προπονητής των Laser  Κωνσταντίνος Χανιώτης και των Optimist Απόστολος Καρνούτσος έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις των ομάδων τους αλλά και του ομίλου γενικότερα και υπόσχονται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Επίσης χρειάζεται ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς για το χρόνο, το χρήμα, την υπομονή και την βοήθεια που παρέχουν, καθώς χωρίς αυτούς καμία από τις επιτυχίες αυτές δεν θα μπορούσε να έρθει.

Τα αποτελέσματα των αθλητών είναι τα εξής:

LASER 4.7

2ος Παναγιώτης Στάθης (1ος στα αγόρια)
6ος  Κατρίδης Κωνσταντίνος (5ος στα αγόρια)
18η Καλαντζή Βέρα (6η στα κορίτσια)
22η Παπαδοπούλου Αριάδνη (8η στα κορίτσια)
29ος Στάθης Ερρίκος
35η Κωνσταντοπούλου Αννίτα

OPTIMIST

1η Αλίκη Καλατζή (1η στα κορίτσια)
7η Δανάη Λάλιζα (2η στα κορίτσια)
66ος Παναγιώτης Ροδίτης
68η Ευαγγελίνα Τρίμη
90η Αθηνά Πανταζή
133ος Νίκος Χαλδαίος
150η Φλώρα Σβορώνου
154η Αριάδνη Παλιμετάκη
157ος Ιάσωνας Παλιμετάκης
160 Ανδρέας Γιαννούλης

Leave a Comment