Αθλητισμός — 29/06/2013 at 10:08

Aegina Cyta Cup: Ένα Γεμάτο γήπεδο

by

Aegina Cyta Cup: Ένα Γεμάτο γήπεδοΟι αγώνες μας συνεχίζονται, με εντονότερους ρυθμούς, με περισσότερο κέφι και ενδιαφέρον. Ήδη όλο και αυξάνονται οι θεατές και οι φωτογραφικές μηχανές έχουν πάρει   ‘φωτιά’  από τις αλλεπάλληλες λήψεις. Τα χειροκροτήματα και τα σφυρίγματα, βέβαια, ακούγονται από το λιμάνι της  Αίγινας και σαν οδηγοί  δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθηθεί προκειμένου όλοι όσοι βρίσκονται στην πόλη να απολαύσουν  για 3η συνεχή χρονιά το Aegina Cyta Cup. Αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι προκριματικοί αγώνες  ανδρών που αναμένεται τις επόμενες ώρες να αυξήσουν κατά πολύ το ενδιαφέρον  του φιλοθεάμονος  κοινού.

Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες βρέθηκαν και πολλοί αιρετοί του Δήμου Αίγινας  -ο κος Πέτρος Πετρίτης, μάλιστα, λαμβάνει και μέρος- μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Σάκης Σακκιώτης και ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κος Τάκης Βάρτζελης,  δηλώνοντας άκρως ικανοποιημένοι από το υψηλό θέαμα που προσφέρεται σε όλους  τους παρευρισκόμενους , την άρτια διοργάνωση, όντας ασφαλώς σίγουροι πως όσο περνούν οι ώρες τόσο καλύτεροι και  καθηλωτικοί θα είναι οι αγώνες.  Οι οποίοι και δήλωσαν:

«Επειδή είναι η Τρίτη χρονιά με την εμπειρία που διαθέτουμε, τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα από τις άλλες διοργανώσεις. Αυτό αποδεικνύεται και από τον αριθμό των συμμετοχών. Ο χώρος, βέβαια, είναι καταπληκτικός και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν. Στόχος μας  να παραμείνει ο χώρος του γηπέδου όλο το χρόνο, ώστε μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν και να αθλούνται. Πρέπει να πω πως ήμουν από εκείνους  που υποστήριξαν την ιδέα του να  διαμορφωθεί σε αυτό το χώρο το γήπεδο του Aegina Cyta Cup , μιας και θεωρώ πως είναι  ωραίος και βολικός. Πρέπει  να αξιοποιηθεί και το χειμώνα.

Καλή αρχή, λοιπόν,  και καλή συνέχεια στην Πέρδικα!!!»

Ο πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Α. και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του  Aegina Masters Beach Volley @Perdika 2013 έκανε τις δικές του δηλώσεις: « Για 3η συνεχόμενη χρονιά έχουμε ένα πάρα πολύ όμορφο τουρνουά beach Volley λίγο πριν τα Masters που θα γίνουν στην Πέρδικα. Η επιτυχία του τουρνουά είναι δεδομένη και φαίνεται από την πρώτη ημέρα. Είναι αποτέλεσμα ασφαλώς, σύμπνοιας και συνεργασίας. Φέτος, γίνεται για 3η χρονιά σε ένα χώρο πραγματικά πολύ όμορφο χώρο με μεγαλύτερη διάρκεια ύπαρξης σε σχέση με τα γήπεδα των προηγούμενων ετών σε Ν.Ο.Α. και Αύρα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν και σε όλους τους συμμετέχοντες. Ας μην ξεχνούμε πως πάνω απ’  όλα είναι γιορτή και θα αγωνιστούμε για πολύ περισσότερα.»

Οι προκριματικοί ανδρών θα συνεχιστούν μέχρι και σήμερα αργά τη νύκτα, οπότε σας περιμένουμε οποιαδήποτε ώρα. Κάθε αγώνας, άλλωστε, κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον  των θεατών. Αυτό το τριήμερο θα είναι γεμάτο άμμο και βόλευ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο…

Η Οργανωτική Επιτροπή

Αποτελέσματα 1ης ημέρας

Α΄ προκριματικά
1. Ρακίπυ – Κατρίδης / Χαριάτης – Πετρας (2-0)
2. Λαμ;iρας – Κάτσας / 14.Λαλιζας Ιασονας / Τζιτζης Αγγελος (2-0)
3. Παπαργυρης Νίκος – Μαρινακης /Ερίκος Στάθης – Λέκας (2-0)
4. Κάτσας – Νικολούζος / Μπήτρος – Γαρυφάλου (0-2)
6. Λορέντζος – Λορέντζος / Μπάλιας – Ανταλής (0-2) (
7. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ – ΤΣΕΛΙΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ / ΤΖΑΜΟΥΤΖΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (1-2)
8. Νεστορίδης- Θεριανός / Αφοι Γαλάνη 0-2
9. Μεθενίτης – Γκρινέζος / Βογιατζόγλου – Βουλγαράκης (0-2)
10. Μπούργος – Κουνάδης / Παύλος Ζάρκας- Βαγγέλης Μαργαρώνης (2-0)
11. Λύχνας Αντώνης/ Γκουντέλιας Θοδωρής – Πετρίτης / Αμπατζης (20.30)
12. Γκρινέζος- Λορέντζος / Δάγλας- Σπηλιοτώπουλος 0-2

Β΄ προκριματικά
1. Μπάλιας – Ανταλής) vs Κάππος Δημήτρης –Γιαννούλης Γιώργος (2-1)
2. Χατζοπουλος Γιαννης – Ψωμιαδης Ομηρος / Χαριάτης – Πετρας (2-0)
3. Λιαμόρας – Κάτσας vs Δάγλας- Σπηλιοτώπουλος 0-2
4. Παπαργυρης Νίκος – Μαρινακης vs Μουτσάτσος Κρασνίσκυ 0-2
5. Αφοι Γαλάνη vs Μπούργος – Κουνάδης 0-2
6. Ψωμιάδης Χατζόπουλος vs Γκρινέζος Μεθενίτης 2-0
8. Μπορδόπουλος Ντάουλας vs Πετρίτης Αμπατζής 0-2

Leave a Comment