Αθλητισμός — 04/07/2013 at 19:03

Συνέντευξη Τύπου για το Μasters Βeach Volley 2013

by

Συνέντευξη Τύπου για το Μasters Βeach Volley 2013 Στα πλαίσια της επίσημης έναρξης του Μasters Beach Volley δόθηκε συνέντευξη τύπου από την οργανωτική επιτροπή με την παρουσία του μέλους της Ε.Ο.ΠΕ. κο Νεκτάριο Χαλβατζή.
Ο κύριος Χαλβατζής ευχαρίστησε τον Δήμο της Αίγινας, την Αθλητική Οργάνωση Αίγινας, τον κο Νεκτάριο Κοκκόλη ,Κωνσταντίνο Δρόσο αλλά και ειδικότερα τον Στάθη Νικολούζο για την προσφορά τους στην επιτυχία της διοργάνωσης που γίνεται για 3η συνεχή χρονιά και αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις Beach Volley στην Ελλάδα.
Στην συνέχεια ο κος Κωνσταντίνος Δρόσος, Πρόεδρος του Σαρωνικού και αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον Ε.Ο.ΠΕ. για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην διοργάνωση της Αίγινας, ενώ εξήρε την συμμέτοχη του επαγγελματικού συλλόγου Πέρδικας για την οικονομική προσφορά τους στην προσπάθεια για την οργάνωση των αγώνων μαζί με τον Σαρωνικό.

Ακόμα έδωσε ειδικές ευχαριστίες στον κο Στάθη Νικολούζο για την δημιουργία του καινούργιου γηπέδου Beach Volley στην Πέρδικα που αποτελεί ένα από τα καλύτερα της Ελλάδος και καλεί τον κόσμο να έρθει και να αγκαλιάσει την διοργάνωση και να θαυμάσει από κοντά τα μεγαλύτερα ονόματα του Beach Volley της χώρας.
Ο κος Κοκκόλης Νεκτάριος καλωσόρισε την Ε.Ο.ΠΕ. και περισσότερο από όλους έδωσε τις ευχαριστίες του στους απλούς ανθρώπους και τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Πέρδικας για την τεράστια βοήθεια που πρόσφεραν στην επίτευξη της δημιουργίας του γηπέδου.
Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τις αθλήτριες και στην διοργάνωση.

Τελευταίος μίλησε ο κος Φίλιππος Τζίτζης, πρόεδρος της Δ.Α.Ο.Α. που αφού ευχαρίστησε τον κο Χαλβατζή και την Οργανωτική Επιτροπή καλωσόρισε όλους τους αθλητές και τους τουρίστες που θα επισκεφτούν το νησί κατά την διάρκεια της διοργάνωσης και τους υποσχέθηκε ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα. Αποκάλεσε ψυχή της διοργάνωσης τον κο Νικολούζο και τον ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, και σημείωσε πως παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ειδικότερα ο Δήμος Αίγινας υπήρχε συνεργασία και κατανόηση με όλους τους παράγοντες και ειδικότερα με τους απλούς ανθρώπους της Αίγινας που αγαπούν τον αθλητισμό ,βοήθησαν εθελοντικά και συνεργάστηκαν για την επιτυχία όλου του εγχειρήματος.

Κάλεσε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει το Masters Beach Volley 2013 και την τοπική κοινωνία της Πέρδικας και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν στο τέλος όλοι για τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη, τον Πατήρ Ηλία της εκκλησίας του Αγ. Σώστη τον κο Δημήτρη Μαλτέζο για την βοήθεια τους στη δημιουργία του γηπέδου καθώς και τον ανώνυμο κόσμο για την προσφορά τους.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί σήμερα, ενώ για την εξυπηρέτηση του κόσμου θα ανακοινωθούν ειδικά δρομολόγια από τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ Αίγινας .

Leave a Comment