Αθλητισμός — 17/09/2013 at 10:07

«Παναιγιναϊκός» Το Νέο Αθλητικό Σωματείο Μπάσκετ της Αίγινας

by

«Παναιγιναϊκός» Το Νέο Αθλητικό Σωματείο Μπάσκετ της ΑίγιναςΔελτίο τύπου – Ανακοίνωση
Παναιγιναϊκού

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι πλέον δημιουργείται στην Αίγινα ένα καινούργιο αθλητικό σωματείο, για όλα τα παιδιά της Αίγινας.
Δημιουργείται ένα καινούργιο αθλητικό σωματείο, μπάσκετ, με αποκλειστικό μέλημα, με πρωταρχικό μέλημα την οργανωμένη άθληση νέων παιδιών από 5 έως 13 ετών, με τμήματα Μίνι και Προμίνι.

Η στελέχωση από πλευράς διοίκησης θα είναι ήδη καταξιωμένα άτομα στο χώρο του αθλητισμού και του μπάσκετ.

Η στελέχωση από πλευράς προπονητών θα είναι ήδη καταξιωμένοι προπονητές με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες και με δίπλωμα.

Η προετοιμασία των νεαρών αθλητών μας για την επόμενη σεζόν ξεκίνησε, με προπονήσεις, στο Δημοτικό γήπεδο Αίγινας και στο κλειστό Επάλ με μικρές μπασκέτες για τους μικρούς αθλητές.

Με διαλέξεις από ομοσπονδιακούς προπονητές της Εθνικής ομάδος με τουρνουά κατά την διάρκεια όλου του χρόνου, με εκδρομές με του νεαρούς αθλητές μας σε αγώνες της Α1, σε προπονήσεις ομάδων Α1, με συμμετοχή νεαρών αθλητών μας σε Cump μπάσκετ μεγάλων αθλητών, σε Σεμινάρια με παιδιάτρους και διατροφολόγους , για την παιδική παχυσαρκία και αθλητική ψυχολογία.

Ξεκινάμε πλέον πιο οργανωμένα την άθληση των νέων παιδιών, σε συνεργασία πάντα με τους γονείς των παιδιών, τους γυμναστές των σχολείων και τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν για όλα τα παιδιά της Αίγινας κάθε μέρα στο γήπεδο Αίγινας από τις 7:00 έως τις 9:00. Υπεύθυνοι ο κ. Τζίτζης Φίλιππος, κ. Αλυφαντής Γιώργος και ο κ. Ξυδέας Σπύρος.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα άθλησης θα είναι δωρεάν.
Ευχαριστούμε τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς για την προτίμηση τους και την συμπαράσταση τους.

Για την προσωρινή διοίκηση

Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Τζίτζης

Leave a Comment